Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bundesliga“ komandų mūšiuose – raudonų kortelių liūtis

Trečiadienio vakarą Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse sužaisti dar keturi susitikimai. Didžiojoje jų dalyje, kaip ir anksčiausiame trečiadienio mače, netrūko nei įvarčių, nei raudonų kortelių.
Teisėjas Felixas Brychas rodo raudoną kortelę „Koln“ futbolininkui
Teisėjas Felixas Brychas rodo raudoną kortelę „Koln“ futbolininkui / „Scanpix“ nuotr.

Iš viso per penkis dienos mačus teisėjai iš aikštės išvarė net keturis futbolininkus.

10 prieš 10 rungtynes užbaigė žaidė „Hoffenheim“ ir „Koln“ klubai, kurių akistatą 3:1 laimėjo namuose žaidęs „Hoffenheim“.

Christophas Baumgartneris dar 11 min. išvedė šeimininkus į priekį, o po 15 minučių Sebastiaanas Bournauw prieš save išvydo raudoną kortelę ir Kelno ekipa subyrėjo – jau antrojo kėlinio pradžioje „Hoffenheim“ pirmavo 3:0, o rezultatas galėjo būti ir dar niūresnis svečiams, jei po VAR peržiūros būtų įskaitytas C.Baumgartnerio tikslus smūgis pirmojo kėlinio pabaigoje.

Vis dėlto jau netrukus, 50 min., buvo pašalintas ir „Hoffenheim“ žaidėjas Benjaminas Hubneris, o svečiai atsitiesė – 60 min. rezultatą sušvelnino Florianas Kainzas, o dar po keliolikos minučių Markas Uthas baudiniu galėjo pelnyti ir antrąjį įvartį. Vis dėlto vokietis proga nepasinaudojo, o „Hoffenheim“ pasiekė pergalę bei pakilo į 7-ąją vietą lygoje.

Raudona kortelė buvo parodyta ir Berlyne, kur vietos „Union“ 1:1 sužaidė su „Mainz“ vienuolike. Iš aikštės dar 42 min. buvo išvytas šeimininkų puolėjas Robertas Andrichas, bet „Union“ sugebėjo išsaugoti tuo metu švieslentėje jau degusį lygų rezultatą.

Kitose dvejose trečiadienio rungtynėse Diuseldorfo „Fortuna“ panaikino įvarčio deficitą ir 2:1 nugalėjo Gelzenkircheno „Schalke“, o „Augsburg“ ir „Paderborn“ sužaidė be įvarčių 0:0.

Primename, kad pirmosiose vakaro rungtynėse „RB Leipzig“ namuose 2:2 sužaidė su Berlyno „Hertha“. Šiose rungtynėse arbitrui taip pat teko iš kišenės traukti raudoną kortelę – ji buvo parodyta „RB Leipzig“ atstovui Marceliui Holstenbergui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius