-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bundeslyga tęsiasi: „Borussia“ toliau didina spaudimą daugkartiniams čempionams

Ištikimiausi futbolo aistruoliai antrą savaitę paeiliui gali mėgautis vienos iš penkių pajėgiausių Europos futbolo lygų – Bundeslygos – kovomis. Šeštadienio popietę buvo sužaisti keturi 27-ojo turo susitikimai, kuriuose pergales iškovojo dideles viltis pakovoti dėl čempiono trofėjaus puoselėjančios Dortmundo „Borussia“ ir Lėverkūzeno „Bayer“.
E.B.Haalandas ir J.Sancho
E.B.Haalandas ir J.Sancho / „Scanpix“ nuotr.

Pertrauka be futbolo didelės įtakos „Borussia“ futbolininkų pergalingam žaidimui nepadarė. Volfsburge viešėjusiam klubui antrą mačą iš eilės pavyko išsaugoti tuščius vartus, o pergalė iškovota rezultatu 2:0 (1:0).

Svečius į priekį 32-ąją minutę išvedė portugalas Raphaelis Guerreiro, kuriam tai buvo jau trečiasis taiklus smūgis per pastaruosius du mačus.

Antrojo kėlinio pradžioje „Wolfsburg“ galėjo išlyginti rezultatą, tačiau Renato Steffeno smūgiuotas kamuolys kliudė skersinį.

„Borussia“ tvirtus pamatui pergalei pasidėjo 78-ąją minutę, kuomet po Jaydeno Sancho perdavimo antrą ekipos įvartį pelnė Achrafas Hakimi.

Netrukus pats „Wolfsburg“ save pasiuntė į gilų nokautą – po VAR peržiūros Felixui Klausui buvo parodyta raudona kortelė.

Pergalės iškovoti nepavyko kitai „Borussia“ – Menchengladbacho klubas ne tik namuose 1:3 turėjo pripažinti Lėverkūzeno „Bayer“ pranašumą, bet taip pat pastaruosius užleisti į priekį turnyrinėje lentelėje.

Nugalėtojų gretose dviem tiksliais smūgiais pasižymėjo 20-metis Kai Havertzas, kartą varžovų vartininką nuginklavo Svenas Benderis.

Šeimininkams vienintelį įvartį pelnė Marcusas Thuramas.

Čempiono titulą ginantis Miuncheno „Bayern“, savo 27-ojo turo rungtynes dar žaisiantis šeštadienį vakare, su 58 taškais rikiuojasi pirmas. Vos tašku šiuo metu atsiliekanti „Borussia“ – antra, o „Bayer“ (53 tšk.) – trečias.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kiti šeštadienio susitikimų rezultatai:

„Freiburg“ – Bremeno „Werder“ 0:1

„Paderborn“ – „Hoffenheim“ 1:1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius