Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bundeslyga: triuškinančios „Bayern“ ir „Borussia“ pergalės

Šeštadienį Vokietijoje sužaistos šešerios XXIII-ojo turo „Bundesliga“ pirmenybių rungtynės. „Allianz“ stadione įvyko bene laukiamiausia savaitgalio dvikova. Miuncheno „Bayern“ namuose 5:1 nepasigailėjo Gelzenkircheno „Schalke“.
Arjenas Robbenas ir Thiago Alcantara
Arjenas Robbenas ir Thiago Alcantara / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bavarai į varžovų vartus pasiuntė net penkis įvarčius. Nugalėtojų gretose pasižymėjo Davidas Alaba, Mario Mandžukičius ir tris kartus Arjenas Robbenas. 64-ąją minutę rezultatas buvo sušvelnintas, kuomet į savus vartus įvartį įmušė Rafinha.

Tai buvo jau 48-asis čempionų nepralaimėtas susitikimas ir ši serija tęsiasi nuo 2012 metų spalio mėnesio. Po šios pergalės „Bayern“ futbolininkai turi 65 taškus ir iki dvidešimties taškų padidino persvarą prieš artimiausią persekiotoją į antrąją vietą pakilusią vicečempionę Dortmundo „Borussia“ komandą.

Tuo tarpu Dortmundo „Borussia“ savo žiūrovų akivaizdoje šventė pergalę. Jurgeno Kloppo auklėtiniai rezultatu 3:0 nugalėjo „Nurnberg“ futbolininkus.

Įvarčiai krito tik antrajame kėlinyje. Pirmasis „geltonai juodus“ į priekį išvedė Matsas Hummelsas, o 64-ąją minutę rezultatą padvigubino Robertas Lewandowskis.

Galutinį tašką šiame susitikime padėjo Henrikhas Mkhitaryanas, kuris mačo pabaigoje pasižymėjo po tikslaus Jonaso Hofmanno perdavimo.

Į trečiąją poziciją smuktelėjo Lėverkuzeno „Bayer“ (43 taškai) futbolininkai, savo aikštėje 0:1 (0:1) pralaimėję „Mainz“ vienuolikei.

Kitose rungtynėse pergales taip pat šventė Brėmeno „Werder“ ir „Mainz“. Lygiosiomis sužaidė „Ausgburg“ – „Hannover“ bei „Braunschweig“ – „Gladbach“ ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius