Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 27

Buvę bendražygiai apie N.Barasos virsmą rusu: „Lengviausia tiesiog apipilti mėšlu“

„Žinoma, taip. Neabejotinai“, – į klausimą, ar jaučiasi rusu, atsakė tvirtakojis žemaitis Nerijus Barasa. Interviu propagandiniam „Match TV“ davęs buvęs Lietuvos rinktinės futbolininkas šlovino Rusiją. Vis dėlto 15min kalbinti buvę jo bendražygiai – Edgaras Jankauskas ir Deividas Česnauskis – ragina neteisti.

„Rusai – labai nuoširdūs. Jie arba tave priima ir apkabina, arba siunčia ant trijų raidžių. Čia ne taip, kaip Europoje“, – 44-erių saugą, garsėjusį kietu žaidimu aikštėje ir aštriu liežuviu už jos, cituoja „Match TV“.

Rusijoje N.Barasa gyvena jau ilgiau nei 15 metų ir yra tvirtai įleidęs šaknis Samaroje. „Rusija man davė svarbiausią dalyką žmogui – šeimą. Labai ačiū už tai“, – papildė 25-erias rungtynes Lietuvos rinktinėje sužaidęs mažeikiškis, vedęs turtingo Rusijos verslininko Andrejaus Rusakovo – naftos produktų, vamzdynų, viešbučių bei parduotuvių tinklo bendrasavininko – dukrą Janą.

Pats N.Barasa, kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, Samaroje valdo apgyvendinimo paslaugų ir vandens pramogų tinklą „BarasaHouse“ bei „Barasa AquaHouse“. Nuomos kainos svyruoja, bet savaitgalio nakvynė iki 10 žmonių kompanijai medinio stiliaus name kainuoja apie 350 eurų.

Anksti, vos 29-erių, futbolininko karjerą baigusio N.Barasos žmona Jana – 22 tūkst. sekėjų instagrame turinti nuomonės formuotoja.

Rusijos žiniasklaidoje nušviesta ir jos kelionė į Paryžių praėjusių metų kovą, Ukrainoje jau krentant bomboms, o rusams užsiveriant sienoms į Europą.

Nors Lietuvoje nesilankė 9-erius metus, N.Barasa, pasak „Match TV“, išsakė savo nuomonę ir apie lietuvių požiūrį į Rusiją.

„Pumpuojama propaganda. Viskas iš politikų, namų virtuvėse nieko neigiamo neišgirsi“, – tikino buvęs Šiaulių „Karedos“, FBK „Kauno“, Samaros „Krylja Sovetov“, Edinburgo „Hearts“ gynėjas ir saugas.

Tokie Mažeikiuose gimusio futbolininko pareiškimai garsiai nuskambėjo ne tik Rusijoje, tęsiančioje kruviną karą Ukrainoje, bet ir Lietuvoje. Pasiekė jie ir ilgamečių bendražygių ausis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius