Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas žais „Manchester United“

Oficialioje „Manchester United“ klubo internetinėje svetainėje skelbiama, kad „Raudonieji velniai“ pasirašė sutartį su 32-ejų metų vartininku Victoru Valdesu.
Victoras Valdesas
Victoras Valdesas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Sunkią traumą 2014-ųjų metų vasario pabaigoje patyręs ispanas laisvuoju agentu buvo nuo vasaros, kai pasibaigė jo kontraktas su „Barcelona“.

Kaip skelbiama „Manchester United“ svetainėje, patyręs vartų sargas padėjo parašą ant 18 mėnesių sutarties su galimybe ją pratęsti dar vieneriems metams.

„Tai tikra garbė pasirašyti sutartį su „Manchester United“. Noriu padėkoti Louisui van Gaalui ir klubui, kad man padėjo atsigauti po traumos. Su L.van Gaalu dirbau Barselonoje ir man labai džiugu, kad su juo teks galimybė dirbti Mančesteryje“, – kalbėjo katalonas.

 

 

 

„Premier“ lygos klubo pagrindinis vartų sargas yra V.Valdeso tautietis Davidas de Gea. 24 metų vartininkas pastaruoju metu buvo siejamas su išvykimu, tačiau apie tai daugiausiai skelbė ne itin patikimi šaltiniai.

Spaudos konferencijoje „Manchester United“ strategas L.van Gaalas neslėpė, kad V.Valdesas įsigytas kaip antrasis komandos vartininkas.

Pats V.Valdesas taip pat negailėjo pagyrų savo naujam komandos draugui: „Jis šiuo metu yra geriausias vartininkas pasaulyje“.

32 metų V.Valdesas su „Barcelona“ klubu per 12 metų laimėjo visus įmanomus titulus: 3 kartus triumfavo UEFA Čempionų lygoje, 6 kartus laimėjo „Primera“ lygą, dukart džiaugėsi „Copa del Rey“ taure, 6 sykius tapo šalies Supertaurės laimėtoju, po du kartus laimėjo UEFA Supertaurę ir FIFA pasaulio klubų taurę.

Net penkis sykius – daugiausia istorijoje – V.Valdesas buvo pripažintas geriausiu Ispanijos lygos vartininku. Su Ispanijos rinktine vartų sargas tapo Europos ir pasaulio čempionu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius