Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs „Playboy“ modelis tapo Lenkijos futbolo klubo „Warta“ prezidente (nuotraukos)

Tokių vyrams skirtų žurnalų kaip „Playboy“ ar CKM viršelius praeityje puošusi Izabella Lukomska-Pyzalska tapo Lenkijos futbolo klubo Poznanės „Warta“ prezidente.
„Warta“ futbolo klubo prezidentė Izabella Lukomska-Pyzalska.
„Warta“ futbolo klubo prezidentė Izabella Lukomska-Pyzalska. / kswarta.pl nuotr.
Temos: 1 Futbolas

33 metų buvęs modelis prisipažino nežinanti visų futbolo subtilybių, tačiau teigė, kad tai neturės jokios įtakos jos atliekamam darbui.

„Per pastarąsias porą savaičių apie futbolą sužinojau tikrai daug. Aišku, nekomentuosiu taktikos ar pavienių žaidėjų pasirodymo, tačiau tam mūsų klube yra kiti žmonės – direktorius ir treneris“, – „Warta“ klubo svetainėje teigė I.Lukomska-Pyzalska.

Ne vienoje erotinėje fotosesijoje per gyvenimą dalyvavusi moteris „Warta“ prezidente nusprendė tapti siekdama išgelbėti ilgas tradicijas turintį futbolo klubą.

„Situacija „Warta“ klube nėra gera. Jau kuris laikas žaidėjams nėra mokamos algos, klubo biudžetas tuščias. Sutikau tapti prezidente, kad pritraukčiau daugiau rėmėjų ir investuotojų. Nenoriu, kad seniausias klubas Poznanėje išnyktų. Man rūpi ir 300 berniukų, kurie lanko mūsų klubo treniruotes, ateitis“, – teigė buvęs „Playboy“ modelis.

I.Lukomskos-Pyzalskos nuotraukas ant žurnalų  „Playboy“, CKM, „Nudes“ viršelių jos modelio karjeros metu galite pamatyti paspaudę čia.

Vos atvykusi į „Warta“ klubą  I.Lukomska-Pyzalska ėmėsi darbo. Klubo rungtynės nuo šiol bus nemokamos visiems norintiems, o sirgalius į tribūnas susigrąžinti siekianti „Warta“ vienuolikė dykai dalys ir klubo simboliką.

2012 metais „Warta“ klubas turėtų švęsti 100 metų jubiliejų. Du kartus Lenkijos čempione tapusi ekipa (1929 ir 1947 m.) šiuo metu rungtyniauja antrojoje pagal pajėgumą lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius