Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs rinktinės treneris Jose Couceiro: „Edgaras Jankauskas rizikuoja“

Lietuvos futbolo rinktinė sulaukė portugalų trenerio José Couceiro palaikymo. Mūsų rinktinę 2008-2010 m. treniravęs specialistas siunčia paskatinančius žodžius tiek Edgarui Jankauskui, tiek visiems Lietuvos futbolo sirgaliams.
Jose Couceiro
Jose Couceiro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Kontrolinės rungtynės | Rumunija – Lietuva | Džurdžu, Rumunija | 20 val. LT laiku per LRT Kultūrą

J.Couceiro pažadėjo, kad stebės lietuvių kontrolines rungtynes su Rumunija, kurios taps debiutu E.Jankauskui rinktinės vyr. trenerio pareigose. 

„Savaime aišku, kad palaikysiu Edgarą Jankauską ir Lietuvos futbolo rinktinę. Tai naujas žingsnis ir linkiu, kad viskas jums klostytųsi sėkmingai. Edgaras tikrai turi gebėjimus vesti rinktinę į priekį.

Pradėti darbą žaidžiant su stipriais varžovais yra didelė rizika, bet kartu ir labai geras rinktinės pajėgumo patikrinimas. Dideliems darbams ir pokyčiams reikia laiko. Reikia kantrybės ir pasitikėjimo treneriui. Linkiu sėkmės ir visada tikėti!“, – teigė J.Couceiro, su kuriuo E. Jankauskas kartu dirbo Lietuvos rinktinės ir Maskvos „Lokomotiv“ klubo štabe.

Portugalas prisimena savo debiutą treniruojant Lietuvos futbolo rinktinę, su kuria 2008 m. rugsėjo 6 d. Klužo stadione iškovojo įspūdingą pergalę 3:0 – kaip tik prieš rumunus.

Po trečiadienio rungtynių su rumunais Lietuvos futbolininkai išvyks į Maskvą, kur kovo 26 d. lauks akistata su būsima Pasaulio futbolo čempionato šeimininke – Rusijos rinktine „Okrytiye“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius