Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Byrantį „Stumbrą“ palikęs gynėjas rungtyniaus „Kauno Žalgiryje“

UEFA Europos lygos atrankos kovoms besirengiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė pastiprinimo. Prie komandos prisijungė 22-ejų metų gynėjas Rimvydas Sadauskas.
Rimvydas Sadauskas
Rimvydas Sadauskas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Nuo 2013-ųjų metų kaunietis rungtyniavo Kauno „Stumbro“ komandoje, kurioje, būdamas kapitonu, spėjo debiutuoti ir UEFA Europos lygos atrankoje. Tiesa, dabar „Stumbras“ susiduria su didžiulėmis finansinėmis problemomis, todėl ekipą palieka žaidėjai.

Praėjusiais metais centro gynėjas žaidė prieš būsimą „Kauno Žalgirio“ varžovą Limasolio „Apollon“.

Savo karjeroje pusmetį futbolininkas yra praleidęs ir stipriausioje Airijos futbolo lygoje. Ten jis vilkėjo „Cork City“ komandos marškinėlius.

Šiemet A lygoje vilkėdamas „Stumbro“ marškinėlius R.Sadauskas sužaidė trylika rungtynių ir visose jose žaidė po 90 minučių.

Naujasis Kauno komandos narys buvo kviečiamas į visas Lietuvos jaunimo rinktines, o šį pavasarį pirmą kartą buvo pakviestas ir į nacionalinę vyrų rinktinę.

„Kauno Žalgirio“ marškinėlius futbolininkas apsivilkti pirmą kartą galės jau trečiadienį vyksiančiose A lygos rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius