-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo – angelas ir velnias (video)

Madrido „Real“ gražuoliukas Cristiano Ronaldo savaitgalio Ispanijos čempionato rungtynėse su „Almeria“ po pelnyto įvarčio nutraukė nuo savęs marškinėlius ir sulaukė teisėjo įspėjimo. Kiek vėliau už pražangą gavo dar vieną geltonąją kortelę ir buvo išprašytas iš aikštės.
C.Ronaldo pademonstravo savo raumenis
C.Ronaldo pademonstravo savo raumenis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Esant rezultatui 2:2 24 metų portugalas turėjo progą išvesti savo komandą į priekį, tačiau nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio. Laimė, netaiklų smūgį pataisė Karimas Benzema (82 min.).

Po poros minučių C.Ronaldo vis dėlto pelnė lemiamą pergalingą įvartį (84 min.). Žvaigždė iš to džiaugsmo ignoravo draudimą nusivilkti marškinėlius. Nutraukęs juos futbolininkas akimirką demonstravo savo treniruotus raumenis, tačiau teisėjo tai nesužavėjo – už puolėjo pasirodymą skirta geltonoji kortelė.

Neilgai trukus C.Ronaldo per vieną atakų prarado kamuolį ir gana šiurkščiai sustabdė varžovą. Teisėjas nedvejodamas parodė žvaigždei geltonąją ir raudonąją korteles. Brangiausiam pasaulio futbolininkui teko palikti aikštę.

„Aš taip pat esu žmogus ir darau klaidų. Tai buvo instinktyvi reakcija ir dėl to atsiprašiau komandos draugų“, – bild.de po rungtynių sakė C.Ronaldo. „Real“ įveikė „Almeria“ galutiniu rezultatu 4:2.

VIDEO: Fecha 13 liga BBVA - Real Madrid 4-2 Almería 12 - 05 - 2009

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius