Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo kaltina „Auksinio kamuolio“ organizatorius melu

Nuo 1956-ųjų geriausio pasaulio futbolininko – „Auksinio kamuolio“ laimėtojo – rinkimus organizuojančio Prancūzijos žurnalo „France Football“ redaktorius Pascalis Ferre kaltinamas melu.

Penkis sykius šį svarbiausią asmeninį apdovanojimą futbole laimėjęs portugalas Cristiano Ronaldo tikina nelenktyniaujantis su argentiniečiu Lioneliu Messi.

„C.Ronaldo turi vienintelę ambiciją – baigti karjerą su daugiau „Auksinių kamuolių“, nei jų turi L.Messi. Žinau tai, nes jis pats man tai pasakė“, – praėjusią savaitę duodamas interviu „New York Times“ pareiškė P.Ferre.

Tai supykdė 36-erių portugalą, kuris nuo dvejais metais jaunesnio L.Messi po pastarojo triumfo šių metų rinkimuose atsilieka jau dviem „Auksiniais kamuoliais“.

„Pascalis Ferre pamelavo. Jis pasinaudojo mano vardu, kad pareklamuotų save ir žurnalą, kuriame dirba. Nepriimtina, kad žmogus, atsakingas už tokį prestižinį prizą, gali taip meluoti. Tai visiška nepagarba žaidėjui, kuris visada gerbė „France Football“ ir „Auksinį kamuolį“. Ir jis dar kartą pamelavo, kad aš nedalyvauju apdovanojimuose dėl tariamo karantino, kuris neturi jokio pagrindo“, – instagrame savo poziciją išdėstė C.Ronaldo.

„Manchester United“ lyderis pirmadienį iš tiesų nedalyvavo „Auksinio kamuolio“ įteikimo ceremonijoje Paryžiuje. Portugalų žvaigždė šiemet užėmė tik 6 vietą – žemiausią nuo 2010 metų.

„Noriu garbingai pasveikinti tuos, kurie laimėjo – taip elgiuosi nuo pat savo karjeros pradžios. Darau taip, nes aš niekada nesu prieš ką nors. Aš laimiu dėl savęs ir dėl klubų, kuriuose žaidžiu. Laimiu sau ir tiems, kuriuos myliu. Nelaimiu prieš kažką“, – tęsė C.Ronaldo.

„Didžiausia mano ambicija yra laimėti titulus su klubais, kuriuose žaidžiu, ir su nacionaline rinktine. Taip pat – būti geru pavyzdžiu tiems, kurie svajoja tapti profesionaliais futbolininkais. Ir įrašyti savo pavardę į futbolo istoriją aukso raidėmis“, – teigė portugalų žvaigždė.

VIDEO: L.Messi septintą kartą pelnė „Auksinio kamuolio“ apdovanojimą – jų turi daugiau negu Cristiano Ronaldo

Verta pažymėti, kad nuo 2008-ųjų tik sykį „Auksinį kamuolį“ laimėjo ne C.Ronaldo ar L.Messi. 2018-aisiais tai padarė Madrido „Real“ ir Kroatijos rinktinės saugas Luka Modričius.

C.Ronaldo geriausiu išrinktas 2008, 2013–2014 ir 2016–2017 metais, o L.Messi – 2009–2012, 2015, 2019 ir 2021 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius