Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

C.Ronaldo neįtikėtinai neįmušė, „Al Nassr“ krito iš Azijos Čempionų lygos

Auksinių progų futbole neišnaudoja net ir patys geriausi.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Visų laikų rezultatyviausias futbolininkas – 878 įvarčius įmušęs Cristiano Ronaldo – šįkart vėjais paleido neįtikėtiną galimybę.

Atsakomosiose Azijos Čempionų lygos rungtynėse kamuolys po komandos draugo smūgio nukrito tiesiai 39-erių portugalui po kojomis, tačiau jis iš metro šovė pro šalį.

Pats negalėdamas tuo patikėti brangiausiai pasaulyje apmokamas futbolininkas griebėsi už galvos.

Švieslentė tuo metu rodė 2:2, o „Al Nassr“ siekė atsigriebti „Al Ain“ klubui iš Jungtinių Arabų Emyratų už nesėkmę pirmajame mače 0:1.

Galiausiai „Al Nassr“ pavyko išplėšti pratęsimą, o jame – ir 11 m baudinių seriją, kai C.Ronaldo 118-ąją minutę realizavo paties uždirbtą baudinį.

Karštos rungtynės pasižymėjo ir nesportišku Sadio Mane elgesiu. Kita „Al Nassr“ žvaigždė griebė varžovui už kaklo, bet teisėjas išsitraukė geltoną, ne raudoną kortelę.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi 3:2 „Al Nassr“ pergale. Pratęsime abi komandos pasižymėjo dar po sykį, tad viskas buvo sprendžiama baudinių serijoje.

Joje „Al Nassr“ žvaigždės ir sudegė. Marcelo Brozovičiaus bandymą atrėmė varžovų vartų sargas, Alexas Tellesas pataikė į skersinį, o Otavio smūgiavo šalia vartų.

VIDEO: #ACL - QF | West Zone | Al Nassr (KSA) 4 - 3 Al Ain FC (UAE)

Šeimininkų gretose baudinį realizavo vienintelis C.Ronaldo. „Al Ain“ ekipoje, kurioje tokių žvaigždžių nėra, baudinių serijoje neklydo niekas ir ji netikėtai žengė į kitą etapą, eliminuodama „Al Nassr“ iš Azijos Čempionų lygos. Pusfinalyje žais „Al Ain“.

Nepaisant milžiniškų investicijų, „Al Nassr“ klubas su C.Ronaldo kol kas laimėjo tik vieną trofėjų – arabų klubų taurę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius