Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

C.Ronaldo nori daugiau asmeninių trofėjų nei L.Messi: „Aš nusipelniau“

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo atvirame interviu ITV televizijai prisipažino, kad nori pranokti Lionelį Messi.
Cristano Ronaldo ir Lionelis Messi
Cristano Ronaldo ir Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

34-erių Turino „Juventus“ puolėjas teigė, kad nori laimėti daugiau „Ballon d'Or“ trofėjų, kurie skiriami geriausiam pasaulio futbolininkui, nei L.Messi.

Šiuo metu abu puolėjai turi po penkis auksinius kamuolius.

„Messi yra futbolo istorijoje, bet, manau, kad turiu turėti šešis, septynis ar aštuonis titulus, kad pranokčiau jį. Man tai patiktų. Manau, kad to nusipelniau“, – laidoje su Piersu Morganu kalbėjo portugalas.

C.Ronaldo per devynerius metus Madrido „Real“ klube iškovojo 15 trofėjų, tarp jų keturis Čempionų lygos titulus, ir tikisi, kad įsirašys į istoriją kaip vienas geriausių futbolininkų.

„Esu tikras, kad dėl savo pasiekimų jau esu futbolo istorijoje kaip vienas geriausiųjų. Man svarbu būti pačiu geriausiu, bet jei kai kurie sirgaliai mano, kad aš antras geriausias, man tai nesvarbu. Žinau, kad jau esu istorijoje kaip vienas geriausių“, – kalbėjo C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius