-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo pyktis: aistruolio telefoną ant grindų tėškęs portugalas atsiprašinėjo

Po dar vieno nuviliančio asmeninio ir komandos pasirodymo emocijų nesulaikęs Cristiano Ronaldo priverstas atsiprašinėti, o portugalo sukeltą incidentą tirs „Manchester United“ klubas, praneša žiniasklaida.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio popietę „Manchester United“ gavo dar vieną antausį Anglijos „Premier“ lygoje, kai svečiuose 0:1 turėjo pripažinti vienų iš pirmenybių autsaiderių Liverpulio „Everton“ pranašumą.

Blankiai visų rungtynių metu atrodė ir ryškiausia „raudonųjų velnių“ žvaigždė Cristiano Ronaldo, po dvikovos susikaupusį pyktį nusprendusi išlieti ant vieno iš sirgalių.

„Goodison Park“ stadione žaidėjų tunelyje link rūbinės traukęs 37-erių portugalas tėškė aistruolio laikomą telefoną ant žemės. Dalį įvykio užfiksuoti pavyko kitam žaidėjus filmavusiam fanui.

Nors socialiniuose tinkluose greitai prasidėjo kivirčai, kad „Man Utd“ lyderis taip pasielgti negalėtų, o greičiausiai iš susinervinimo jis ant žemės mestelėjo savo kojų apsaugą, visas abejones netrukus išsklaidė ir pačio futbolininko komentaras.

„Niekuomet nėra lengva išgyventi emocijas sunkioje situacijoje, kurioje esame ir dabar. Nepaisant to, mes turime išlikti pagarbūs, kantrūs ir rodyti tinkamą pavyzdį jaunuoliams, kurie taip myli šį nuostabų sportą. Noriu atsiprašyti už savo elgesį ir nukentėjusį aistruolį pakviesti pažiūrėti rungtynių „Old Trafford“ stadione“, – savo instagrame rašė Ronaldo.

Mančesterio klubas „Sky Sports“ kanalui patvirtino, kad yra susipažinęs su susidariusia situacija ir klubo viduje ištirs šį nemalonų incidentą.

Su 51 tašku „Man Utd“ vietiniame fronte užima vos septintąją poziciją ir jau 6 taškais atsilieka nuo ketvirtosios vietos, kuri šiuo metu priklauso Londono „Tottenham“.

C.Ronaldo šiame „Premier“ lygos sezone pelnė 12 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius