-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

C.Ronaldo per mažai 31 333 eurų per dieną

Už rekordinę 93,4 mln. eurų išpirką į Madrido „Real“ ketinantis pereiti Cristiano Ronaldo, „Daily Mail“ skaičiavimais, per dieną naujame klube atskaičius visus mokesčius turėtų uždirbti 31 333 eurų. Tačiau tiek auksiniam portugalų berniukui negana...
C.Ronaldo mėgaujasi atostogomis JAV
C.Ronaldo mėgaujasi atostogomis JAV. / „Scanpix“ nuotr.

„Manchester United“ žvaigždė derasi su „Real“ dėl didesnės klubo pelno pyrago dalies. Jis norėtų gauti 55 proc. pelno, kuris atsiras jam užsivilkus „Real“ aprangą (marškinėlių pardavimas, reklamos akcijos ir panašiai).

Aukščiausias iki šiol procentas pelno dalybose priklauso brazilui Kaka. Jam „Real“ turės atiduoti 50 proc. pajamų, gautų atėjus į klubą. Toks procentas C.Ronaldo uždarbį per metus padidintų maždaug 25 procentais. Baigiantis šešerių metų sutarčiai portugalas per metus gautų 34 mln. eurų (93 150 eurų per dieną). Jeigu jam pavyktų sutarti dėl 55 proc. pelno dalies, šis atlygis būtų dar didesnis.

C.Ronaldo patarėjas Jorge Mendesas jau keletą dienų sėdi su „Real“ vadovais prie derybų stalo. Pastarieji bijo, kad didesnės pelno dalies gali paprašyti ir kiti žaidėjai, jeigu jie sutiks su portugalo reikalavimu.

Futbolininką užstoja jo tautietis, buvusi „Real“ žvaigždė Luisas Figo. „Manau, kad šiuo metu C.Ronaldo yra geriausias pasaulio futbolininkas. Be to, jis turi charakterio savybių, kurios padeda laimėti titulus“, – bild.de sakė jis.

Šiuo metu JAV atostogaujantis C.Ronaldo dėl derybų nesuka galvos ir smagiai sau leidžia laiką Los Andželo ir Las Vegaso naktiniuose klubuose. „Real“ į Los Andželą ketina pasiųsti gydytoją, kad atliktų įprastą medicininę apžiūrą, tačiau auksinis berniukas apie tai nenori nieko girdėti, kol nebaigtas 55 proc. pelno dalies reikalas...

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius