Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

C.Ronaldo „Real“ palygino su mergina

Traumą besigydantis Madrido „Real“ saugas Cristiano Ronaldo tikino, kad jo perėjimas iš anglų „Manchester United“ į ispanų karališkąją komandą panašus į santykius su nauja mergina, praneša goal.com.
C.Ronaldo teigia, kad jis stengiasi parodyti savo geriausias savybes
C.Ronaldo teigia, kad stengiasi parodyti savo geriausias savybes. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Portugalo žodžiais, naujai merginai paprastai visi stengiasi parodyti geriausias savo savybes. Futbolininkas pabrėžė, kad žaisdamas „Real“ jaučia aukštą motyvaciją, lyg pradėtų susitikinėti su nauja mergina.

24 metų saugas šiuo metu nežaidžia dėl traumos. Grįžimas į aikštę nukeltas ir, jeigu paprasti gydymo metodai neduos rezultato, veikiausiai bus atlikta pėdos operacija. Jeigu prireiktų chirurgų įsikišimo, tuomet C.Ronaldo į aikštę grįžtų ne anksčiau nei 2010 metų sausį.

Lapkričio 14 ir 18 dienomis Portugalijos rinktinė žais atkrintamąsias rungtynes su Bosnija ir Hercegovina dėl galimybės patekti į 2010 metų pasaulio čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje. C.Ronaldo įtrauktas į nacionalinės komandos sudėtį. „Real“ išreiškė viltį, kad portugalų rinktinės trenerių štabas nerizikuos saugo sveikata ir neleis žaisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius