-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Calumas Elliotas: „Žalgirio“ finalo serija prasideda mače su „Bangos“ ekipa“

Pasak VMFD „Žalgiris“ komandos puolėjo Calumo Ellioto žalgiriečiams susitikimas su Gargždų „Banga“ bus tarsi pirmosios finalo rungtynės.
Calumas Elliotas
Calumas Elliotas / S.Čirbos nuotr.

Pirmajame ir antrajame „General Financing A lygos“ rate gargždiškių gynybą į šipulius įvarčiais sudaužęs Calumas Elliotas tikisi pasižymėti vėl.

„Jeigu komandos draugai man padės susikurti progų, tikiuosi dar kartą įmušti į „Bangos“ vartus“, – sako šiame sezone 15 kartų priešininkų vartininkus nuginklavęs puolėjas.

„Mes stengsimės žaisti savo žaidimą ir nekreipsime dėmesio į tai, kad varžovai per pastaruosius kelis mėnesius išties pasiekė labai gerų rezultatų“, – teigia legionierius iš Škotijos.

„Privalome gerbti „Bangos“ futbolininkus, nesvarbu su jais rungtyniaujame namuose ar išvykoje“, – pažymi C. Elliotas. 

„Priešininkai gynyboje žaidžia labai kibiai. Mūsų užduotis bus kuo greičiau judėti puolime, staigiai priimti teisingus sprendimus“, – mano 25-erių futbolininkas. 

„Norėtųsi, kad susikurtume kuo daugiau progų ir jas išnaudotume. Tikiuosi, kad tai padarysime. Mums reikia trijų taškų ir nemažiau“, – teigia C. Elliotas.

„Turime laikytis išvien, susikoncentruoti ir kantriai siekti savo tikslo“, – sako žalgirietis. 

„Mano didžiausias noras, kad sezonui pasibaigus visi komandos nariai grįžtu namo su aukso medaliais. Tai yra svajonė, kurios link gali nueiti tik laimėdamas kiekvienas rungtynes. Mačas su „Banga“ bus tarsi pirmosios finalo rungtynės iš devynerių likusių šiame sezone“, – neabejoja C. Elliotas.

M.Kuklys: „Dabar kiekvienas prarastas taškas yra pats skausmingiausias“

VMFD „Žalgiris“ ekipos saugas Mantas Kuklys mano, jog ketvirtoji dvikova su Gargždų „Banga“ gali būti sunkiausia iš visų iki šiol buvusių

„Varžovai šiuo metu demonstruoja labai gerą sportinę formą, tad manau, kad būtent šis, ketvirtasis, tarpusavio susitikimas bus sunkiausias“, – teigia M. Kuklys.

„Faktas, jog „Banga“ nepralaimi jau aštuonerių iš eilės rungtynių mus įspėja, kad priešininkai bus nusiteikę kovoti tik dėl pergalės. Penktadienį privalėsime būti maksimaliai susikoncentravę“, – mano žalgirietis.

„Kiekviename mače iš varžovų galime tikėtis staigmenų. Ypač šį kartą, kai gargždiškiai yra ant bangos“, – sako 25-erių futbolininkas.

„Priešininkai propaguoja komandinį žaidimą, todėl negalėčiau išskirti pavienių asmenybių. „Banga“ pavojinga daug kuo“, – teigia dešimt įvarčių šiame sezone pelnęs M. Kuklys. 

„Gargždiškiai kibiai ginasi ir kovoja dėl kiekvieno aikštės metro. Prieš juos nelengva pulti“, – pripažįsta keturis rezultatyvius perdavimus šiemet atlikęs saugas.

„Dabar kiekvienas prarastas taškas yra pats skausmingiausias. Norint kovoti dėl pirmosios vietos reikia laimėti visas likusias rungtynes. Suprantama, tai padaryti bus sunku, bet mes neturime kur trauktis. Privalėsime išeiti į aikštę ir nugalėti varžovus“, – sako žalgirietis.

Į Lietuvos futbolo čempionato aukso medalius nusitaikęs „Žalgiris“ (60 tšk.) ne tik trimis taškais atsilieka nuo čempiono Panevėžio „Ekrano“ (63 tšk.), bet ir yra sužaidęs vienu maču daugiau. „Žalgiriui“ iki A lygos pirmenybių finišo liko sužaisti 9 mačus, o „Ekranui“ – 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius