-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carlo Ancelotti: „Galime būti geresni už „Barceloną“

Naujasis Madrido „Real“ klubo treneris Carlo Ancelotti savo pirmajame interviu džiaugėsi, jog jam atiteko galimybė treniruoti Ispanijos sostinės ekipą.
Carlo Ancelotti ir Zinedine'as Zidane'as
Carlo Ancelotti ir Zinedine'as Zidane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vakar karališkasis klubas oficialiai pranešė, jog Jose Mourinho pakeis C.Ancelotti, kuris jau kiek anksčiau pareiškė paliksiantis PSG.

„Labai džiaugiuosi, jog man teks treniruoti vieną prestižiškiausių klubų pasaulyje. „Real“ turi istoriją, kuri gyvuos dar ilgą laiką“, – teigė garsusis italas.

Strategas, kuris su Madrido ekipa pasirašė trejų metų sutartį, didelių permainų klube nežada ir šią vasarą ketina įsigyti tik kelis futbolininkus.

Per visą savo karjerą 54-erių metų C.Ancelotti yra treniravęs tokias komandas kaip Turino „Juventus“, „Milan“, Londono „Chelsea“ bei PSG. 

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

„Noriu palaikyti gerus santykius su visais žaidėjais. Visada man tai pavykdavo. Nemanau, kad „Real“ klubui reikia taikdario, kuris išspręstų nesutarimus“, – spaudos konferencijoje kalbėjo italas.

„Ar aš gimiau treniruoti šį klubą? Nežinau. Bet tai mano svajonės išsipildymas. Mano treneris asistentas bus Zinedine‘as Zidane‘as. Problema tik viena, kad jis negalės žaisti“, – pokštavo strategas.

„Ispanijoje didžiausias mūsų konkurentas yra „Barcelona“, bet mes galime juos įveikti. Esu įsitikinęs, kad „Real“ gali būti geresnė komanda už „Barca“. Isco yra labai geras žaidėjas, bet aš negaliu pasakyti, ar jis sustiprins mūsų gretas“.

„Cristiano? Man bus didelė garbė jį treniruoti, lygiai taip pat, kaip buvo su Z.Zidane‘u. Jei iki mano atvykimo jis nebuvo geriausiųjų sąraše, dabar jis jame yra“, – sakė C.Ancelotti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius