-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: intriguojantis vakaras Monake ir „Atletico“ formalumai namuose

Čempionų lygoje trečiadienio vakarą baigsis aštuntfinalio etapas. Madride vietos „Atletico“ bandys neišbarstyti dviejų įvarčių persvaros prieš Lėverkuzeno „Bayer“, o „Monaco“ savo aikštėje privalės mušti bent du įvarčius į „Manchester City“ vartus.
Radamelis Falcao
Radamelis Falcao / „Scanpix“ nuotr.

4:2 – tokiu rezultatu „Atletico“ futbolininkai laimėjo Vokietijoje ir iš esmės išsprendė šios dvikovos baigtį.

Juolab kad „Bayer“ turi mušti mažiausiai tris įvarčius ir nė vieno nepraleisti, jeigu nori keliauti į ketvirtfinalį. „Atletico“ gali sau leisti pralaimėti 0:2 ar 1:3 ir vis tiek pasiektų kitą etapą.

„Scanpix“ nuotr./Kevinas Gameiro
„Scanpix“ nuotr./Kevinas Gameiro

Vietiniame fronte komandų situacija skiriasi stipriai. „Atletico“ nepralaimėjo pastarųjų trejų rungtynių (2 perg., 1 lyg.) ir jau pakilo į ketvirtąją vietą. „Bayer“ pastarosiose trejose rungtynėse liko be pergalių (1 lyg., 2 pral.) ir užima vos dešimtąją vietą.

Net trys žaidėjai negalės rungtyniauti šioje dvikovoje, nes pirmajame susitikime gavo antrą geltoną kortelę. Iš Madrido ekipos tai yra gynėjas Felipe Luisas ir saugas Gabi, iš Lėverkuzeno – gynėjas Benjaminas Henrichsas.

Vokiečių problemos tuo nesibaigia – traumą patyrė ir nežais vidurio gynėjas Omeras Toprakas, o jau anksčiau susižeidęs yra ir Jonathanas Tahas. Ispanų gretose savaitgalį dėl smulkių traumų nežaidė Fernando Torresas ir Kevinas Gameiro, tačiau pastarasis turėtų būti pasirengęs.

Starto sudėčių prognozė:

„Atletico“ (4-4-2): J.Oblakas; L.Hernandezas, S.Savičius, D.Godinas, S.Vrsaljko; Y.Carrasco, Koke, S.Niguezas, N.Gaitanas; K.Gameiro, A.Griezmannas.

„Bayer“ (4-2-3-1): B.Leno; Wendellis, A.Dragovičius, T.Jedvajus, D.da Costa; K.Kamplas, J.Baumgartlingeris; J.Brandtas, K.Vollandas, K.Bellarabi; J.Hernandezas.

Pirmajame susitikime Mančesteryje išvydome neįtikėtinas rungtynes ir „Man City“ pergalę 5:3. Vis dėlto „Monaco“ futbolininkai parodė, ką gali, tad abejoti, kad namuose jie neįmuš įvarčių, nėra pagrindo.

Per pastarąsias 11 rungtynių „Ligue 1“ čempionate „Monaco“ nepatyrė pralaimėjimų, 9 šias rungtynes laimėjo. Su 84 lygos įvarčiais per 29 rungtynes ekipa išlieka rezultatyviausia ne tik Prancūzijos, bet visos Europos komanda. Per 4 rungtynes, žaistas nuo mačo su „Man City“, „Monaco“ įmušė 12 įvarčių.

„Man City“ per dešimt pastarųjų dienų, skaičiuojant nuo kovo 5-osios, jau sužaidė trejas rungtynes. Lygiai prieš savaitę „miestiečiai“ nesugebėjo namie įveikti „Stoke“, tačiau pastaruoju metu irgi neklumpa. „Premier“ lygoje Josepo Guardiolos auklėtiniai nepralaimėjo šešerių rungtynių iš eilės.

Labiausiai „Monaco“ gerbėjams kelia nerimą pagrindinio gynybos ramsčio Kamilo Gliko diskvalifikacija. Jau pirmose rungtynėse pamatėme, kad „Monaco“ mušti moka, tačiau gynyboje jiems ne viskas yra gerai. Lenkas šį sezoną yra vienas geriausių gynėjų Prancūzijoje, tad jo labai trūks.

Jokių kitų diskvalifikacijų ar naujų traumų abiejose ekipose nėra.

Starto sudėčių prognozė:

„Monaco“ (4-4-2): D.Subasičius; B.Mendy, A.Raggi, Jemersonas, D.Sidibe; T.Lemaras, Fabinho, T.Bakayoko, B.Silva; R.Falcao, K.Mbappe.

„Manchester City“ (4-2-3-1): W.Caballero; A.Kolarovas, J.Stonesas, N.Otamendi, B.Sagna; Y.Toure, Fernandinho; R.Sterlingas, D.Silva, L.Sane; S.Aguero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius