-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 20 /2013 02 21

Čempionų lyga: nenugalimoji „Barcelona“ krito prieš „Milan“

Ir kas galėjo pagalvoti...Trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygos pirmajame savo aštuntfinalio mače nenugalimasis ir turnyro favoritu laikomas „Barcelona“ futbolo klubas netikėtai suklupo Italijoje, nusileidęs „Milan“ futbolininkams 0:2. Ar Barselonos ekipa išsikapstys užspęsta į kampą? Tai paaiškės po atsakomojo mačo Camp Nou stadione Barselonoje kovo 12-ąją dieną. Dar viename šios dienos aštuntfinalio mače turkų Stambulo „Galatasaray“ ir Gelzenkircheno „Schalke“ išsiskyrė taikiai 1:1, nors pirmame kėlinyje abi ekipos garsiai žvangino ginklais ir bandė skaldyti vienas kitai antausius.
„Milan“ triumfas
„Milan“ triumfas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Tai buvo tik trečiasis „Barcelona“ ekipos pralaimėjimas šiame sezone visuose turnyruose. Prieš tai jie buvo įveikę „Milan“ septynis kartus iš eilės. Tačiau trečiadienio vakarą Kevino Prince‘o Boatengo ir Sulley Muntario įvarčiai atnešė puikią pergalę San Siro stadiono žiūrovams.

Pirmame kėlinyje daugiau mažiau kontroliavę žaidimą, antrajame „Barcelona“ paleido iniciatyvą ir „Milan“ skaudžiai juos nubaudė. Pirma Kevinas Prince'as Boatengas puikiu smūgiu nuginklavo Victoro Valdeso ginamus vartus, o kiek vėliau pasižymėjo ir Sulley Muntari. Įdomu, kad futbolo mižinę „Barcelona“ komandą parklupdė Ganos nacionalinės rinktinės futbolininkai.

„Milan“ ekipa atkeršyjo „Barcelona“ futbolininkams už nesėkmę praėjusio sezono ketvirtfinalio serijoje. Katalonijos klubas Italijos komandą nuskriaudė ir 2006 metų pusfinalyje. Šios ekipos iš viso tarpusavyje grūmėsi 15 kartų: 6 rungtynes laimėjo „Barcelona“, 4 – „Milan“.

Gerardas Pique spaudos konferencijoje po rungtynių buvo konkretus: „Tai labai blogas rezultatas. Mes žaidėme blogai ir čia negali būti jokių pasiteisinimų.“

Atsakomasis mačas vyks kovo 12-ąją „Camp Nou“ stadione Barselonoje.

„Barcelona“ – „Milan“ 0:2

Rungtynių eiga:

Antrasis kėlinys

90+1 min. Geltona kortelė parodyta Bakaye Traoré.

88 min. Javieras Mascherano pakeitė Carlesą Puyolį. Futbolininkas pilnai neatsigavo po susidūrimo.

87 min. Bakaye Traoré pakeitė Stephaną El Shaarawy.

81 min. Sulley Muntari padvigubino MILAN pranašumą!!! Rezultatyvų perdavimą atliko Stephanas El Shaarawy.

76 min. Andreso Iniestos smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. Pirma rimta „Barcelona“ proga šiame kėlinyje.

75 min. M'Baye Niangas pakeitė Giampaolo Pazzini.

65 min. Skausmingai susidūrė Carlesas Puyolis ir Giampaolo Pazzini. C.Puyoliui buvo suteikta medicininė pagalba. Abu žaidėjai galėjo tęsti rungtynes.

62 min. Cescą Fàbregasą pakeitė Alexis Sanchezas.

57 min. Geltona kortelė Gerardui Pique.

57 min. K.Boatengas išvedė MILAN į priekį!!! Po Cristiano Zapata perdavimo Kevinas Prince'as Boatengas atsidūrė prieš vartus ir kaire koja tiksliai smūgiavo į dešinį vartų kampą.

54 min. Geltoną kortelę užsidirbo Sergio Busquetsas.

50 min. Dani Alvesas ir Lionelis Messi bandė suregzti ataką, tačiau „Milan“ gynėjai greitai užgesino grėsmę.

Pirmasis kėlinys

45 min. Pasibaigus pirmajam kėliniui, galima pasakyti, kad žaidimas daugiausia vyko aikštės viduryje. Nepaisant kelių išsiveržimų abiejose stovyklose. Gynyba nugalėjo prieš puolimą. „Barcelona“ valdė kamuolį 74% laiko.

35 min. Sergio Busquetso pražanga uždirbo „Milan“ baudos smūgį, tačiau tolimas perdavimas į baudos aikštelę nebuvo sėkmingas.

25 min. Philippe Mexes gavo geltoną kortelę už pražangą prieš Lionelį Messi.

15 min. Puikų prasiveržimą link vartų pademonstravo El Shaarawy, tačiau Carlesas Puyolis suspėjo apsiginti. „Milan“ kėlė kampinį, Kevinas-Prince Boatengo šūvis buvo netoli vartų.

11 min. Praėjus dešimčiai minučių „Barcelona“ kamuolį valdė 82% laiko.

10 min. „Barcelona“ ekipa kėlė du kampinius iš eilės, tačiau nieko nepešė.

5 min. Sulley Ali Muntario smūgis skriejo virš vartų. Šiek tiek per aukštai.

Komandų sudėtys:

„Barcelona“: Victoras Valdesas, Danielis Alvesas, Gerardas Pique, Carlesas Puyolis, Jordi Alba, Cescas Fabregasas, Xavi, Andresas Iniesta, Sergio Busquetsas, Lionelis Messi, Pedro.

„Milan“: Christianas Abbiati, Philippe Mexesas, Cristianas Zapata, Ignazio Abate, Kevin-Prince Boatengas, Riccardo Montolivo, Kevinas Constantas, Massimo Ambrosini, Sulley Ali Muntaris, Giampaolo Pazzini, Stephanas El Shaarawy.

Kevino Prince'o Boatengo įvartis:


MIL1BA0 by Samu21213

 

Sulley Muntari įvartis:


MIL2BA0 by Samu21213
Lionelis Messi
Lionelis Messi

Trečiadienio vakarą aštuntfinalyje taip pat susitiko Stambulo „Galatasaray“ ir Gelzenkircheno „Schalke“ klubai. Turkijoje vykusiame mače pirmojo kėlinio pradžioje Burakas Yilmazas išvedė šeimininkus į priekį, tačiau baigiantis kėliniui Jermaine'as Jonesas išlygino rezultatą. Per antrąjį kėlinį rezultatas nepasikeitė.

Stambulo „Galatasaray“ – Gelzenkircheno „Schalke“ 1:1

45 min. Jermaine Jonesas išlygino rezultatą.

12 min. Burakas Yılmazas išvedė turkus į priekį 1:0

Komandų sudėtys:

„Galatasaray“: Néstoras Muslera Micolas, Dany Nounkeu, Semihas Kaya, Sabri Sarıoğlu, Hamitas Altintopas, Selçuk İnanas, Felipe Melo, Albertas Riera, Wesley Sneijderis, Burakas Yılmazas, Didier Drogba.

„Schalke 04“: Timo Hildebrandas, Benediktas Höwedesas, Joel Matipas, Sead Kolasinacas, Marco Högeris, Jermaine Jonesas, Julianas Draxleris, Romanas Neustädteris, Michelas Fernandes Bastosas, Jeffersonas Agustin Farfánas, Klaas-Jan Huntelaaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius