-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga kelia aistras – nesuvokiama teisėjo klaida ir J.Mourinho akibrokštas

Po trečiadienio Čempionų lygos rungtynių dėmesio centre atsidūrė „Manchester United“ treneris Jose Mourinho ir nesuvokiamą 11 metrų baudinį į Donecko „Šachtar“ vartus paskyręs teisėjas.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“/AP nuotr.

Turino „Juventus“ pirmavo 1:0 po Cristiano Ronaldo įvarčio, bet „Manchester United“ rungtynių pabaigoje sugebėjo išplėšti pergalę 2:1.

Po mačo Mančesterio ekipos treneris J.Mourinho susiėmė už savo ausies ir pasišaipė iš „Juventus“ sirgalių. Toks gestas įsiutino Turino klubo žaidėjus. Leonardo Bonucci pribėgo ir puolė auklėti portugalą.

Po rungtynių strategas gynėsi, kad gerbia „Juventus“ futbolininkus: „Aš gerbiu klubą, bet sirgaliai mane įžeidinėjo 90 minučių. Aš jų neįžeidžiau. Tik padariau mažą dalyką. Žinau, kad dėl to laimingi milijonai „Inter“ gerbėjų.“

Portugalas nuo 2008 iki 2010 metų treniravo Milano „Inter“ klubą, kuris konkuruoja su „Juventus“.

Apžvalgininkai pasmerkė J.Mourinho elgesį, kalbėdami, kad galima laimėti ir be skandalų, tačiau visi žino, kad „Manchester United“ treneris mėgsta būti dėmesio centre.

VIDEO: Jose Mourinho

Dar aršesnės kritikos sulaukė arbitras Viktoras Kassai, kuris rungtynėse tarp „Manchester City“ ir „Šachtar“ ekipų paskyrė neįtikėtiną 11 metrų baudinį.

Mančesterio klubas jau pirmavo 1:0, kai Raheemas Sterlingas rengėsi smūgiuoti į vartus, bet susipainiojo kojos ir parkrito. Teisėjas įžvelgė pražangą ir paskyrė baudinį.

Internete kaipmat pasklido memai dėl teisėjo klaidos, o po rungtynių, kad pražangos nebuvo, pripažino ir pats futbolininkas.

„Norėjau smūgiuoti ir nežinau, kas atsitiko. Kontakto nejaučiau. Aš nepataikiau į kamuolį. Atsiprašau teisėjo“, – kalbėjo R.Sterlingas.

Mančesterio klubas Ukrainos ekipą sutriuškino 6:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius