-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 21 /2011 09 22

Čempionų lygą Lietuvoje toliau rodys tik „Viasat“

Aukščiausio lygio futbolo turnyrus – Čempionų ir Europos lygas – Lietuvoje toliau transliuos tik „Viasat“.
Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo (dešinėje)
„Barcelona“ lyderis Lionelis Messi ir Madrido „Real“ žvaigždė Cristiano Ronaldo (dešinėje). / AFP/„Scanpix“ nuotr.

UEFA pranešė 2012–2015 metams pratęsusi sutartį su švedų kompanija „Modern Times Group“ (MTG), kuriai priklauso skaitmeninės televizijos operatorius „Viasat“. Pagal šią sutartį, MTG ir toliau priklausys išskirtinės teisės Baltijos šalių regione.

Sutartyje numatyta, kad vienas trečiadienio Čempionų lygos mačas ir trečiadienio rungtynių gražiausių epizodų santrauka visame regione bus transliuojama per nemokamą TV6 kanalą.

Tik Lietuvoje vienos Čempionų lygos rungtynės per nemokamą TV6 kanalą bus transliuojamos ir antradienį. Visos kitos Čempionų lygos rungtynės bus transliuojamos „Viasat Sport Baltic“ kanalu

„Viasat Sport Baltic“ kanalu bus rodoma ir Europos lyga. Tiesa, jeigu vienas iš Lietuvos, Latvijos ar Estijos klubų patektų į Europos lygos grupių varžybas, jo mačai būtų rodomi nemokamu TV6 kanalu. Šį sezoną tokių klubų nebus.

Ketvirtadienį „Viasat“ išplatino oficialų pranešimą:

Tarptautinė transliuotojų grupė „Modern Times Group“ (MTG) dar trejiems metams pratęsė sutartį dėl išimtinių teisių tiesiogiai transliuoti UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos futbolo rungtynes Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. MTG taip įsigijo teisę iki 2014–2015 m. čempionato pabaigos transliuoti rungtynes nemokamais ir mokamais televizijos kanalais mobiliaisiais įrenginiais bei internetu.

Visas Čempionų lygos ir Europos lygos rungtynes MTG transliuos nemokamais televizijos kanalais ir mokamu sporto kanalu „Viasat Sport Baltic“. Teisę transliuoti Čempionų lygos rungtynes Baltijos šalyse MTG turi nuo 2002 metų, o Europos lygos rungtynes – nuo tada, kai jos pradėtos organizuoti, tai yra nuo 2009 metų.

Lietuvoje žiūrovai turės galimybę žiūrėti svarbiausias Čempionų lygos antradienio ir trečiadienio rungtynes sporto kanalu „Viasat Sport Baltic“ ir nacionaliniu kanalu TV6, o Europos lygos kovas – per „Viasat Sport Baltic“.

Sutartis dėl išimtinių teisių pasirašyta tarpininkaujant „TEAM Marketing“ – UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos komercinių teisių pardavimo ir plėtros agentui.

MTG yra įsigijusi teises transliuoti UEFA Čempionų lygos rungtynes televizijos kanalais, mobiliaisiais įrenginiais ir internetu ne tik Lietuvoje, bet ir Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Estijoje, Latvijoje, taip pat  televizijos kanalais Suomijoje, Bulgarijoje ir Ganoje.

„UEFA Čempionų lyga ir Europos lyga yra vieni iš geriausių tarptautinių futbolo klubų turnyrų, pritraukiantys daugybę aistruolių visame pasaulyje. Pratęsdami susitarimą dėl išimtinių teisių, savo žiūrovams siūlome pačias įdomiausias sporto programas bei sustipriname sėkmingą partnerystę su UEFA. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti žiūrovams geriausių sporto pramogų tiek nemokamais, tiek mokamais televizijos kanalais“, – teigė MTG prezidentas ir valdybos pirmininkas Hansas Holgeris Albrechtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius