Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: Mančesterio klubų pergalės ir 500-asis Cristiano Ronaldo įvartis

UEFA Čempionų lygoje trečiadienio vakarą baigėsi antrojo turo rungtynės. Po nesėkmių pirmąją savaitę mundurą Europoje išsiplovė Mančesterio komandos. „Juventus“ puolėjas Alvaro Morata toliau mušė įvarčius, o Cristiano Ronaldo pasiekė legendos ribą – įkalė 500-ąjį karjeros įvartį.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A grupė.

„Malmo“ – Madrido „Real“ 0:2 (0:1)

Lyg tęsdami savaitgalio užkeiktą mačą su „Malaga“ ekipa „Real“ futbolininkai ir vėl ilgai nepramušė varžovų gynybos. Aikštėje dominavę ispanai atliko 10 smūgių, tačiau tik vienas tapo įvarčiu – 29 min. 500-ąjį įvartį profesionalo karjeroje įkalė C.Ronaldo.

78 min. „Malmo“ žaidėjas Yoshimaras Yotunas gavo antrąją geltoną kortelę, o paskutinę mačo minutę C.Ronaldo antrą kartą nuginklavo vartininką.

Donecko „Šachtar“ – „Paris Saint-Germain“ 0:3 (0:2)

Jau 7 mačo minutę po puikaus Maxwello skersuoto kamuolio galva iš arti įkalė Serge'as Aurier. PSG po įvarčio toliau spaudė varžovus ir kūrė progas, o antrą jų realizavo 23 min., kai Davidas Luizas po rikošeto nukreipė kamuolį į vartus.

Du įvarčiai Ukrainos klubą pabudino ir antroje kėlinio dalyje aštresnių atakų jie surengė daugiau, o prieš pat pertrauką tiesiog bombardavo PSG gynybą, bet taip ir neįmušė.

„Šachtar“ ir antrajame kėlinyje turėjo tikrai gerų progų, tačiau Fortūna tiesiog buvo ne ukrainiečių pusėje. Zlatanas Ibrahimovičius įvarčiu 90-ąją minutę galutinai sudaužė ukrainiečių gynybą.

B grupė.

Maskvos CSKA – Eidhoveno PSV 3:2 (3:0)

Prieš savaitę „Man Utd“ pamokę PSV futbolininkai tragiškai pradėjo rungtynes. Jau 7 min. įmušė Ahmedas Musa, o 21-ąją galva vartininką nuginklavo Seydou Doumbia. 36 min. jis realizavo 11 metrų baudinį, o dar vienas buvo skirtas 44 min., tačiau šįkart S.Doumbia neįmušė.

Po pertraukos CSKA sukūrė porą labai gerų progų, tačiau įmušė PSV, kai sužaidus lygiai valandą Maxime'as Lestienne'as lengvai įmušė iš arti. Praėjus tik 8 minutėms M.Lestienne'as įmušė antrą sykį ir CSKA popieriai stipriai suprastėjo. Vis dėlto, 80 min. Santiago Arias gavo raudoną kortelę is PSV žaisdami dešimtiese varžovams nebeprilygo.

„Manchester United“ – „Wolfsburg“ 2:1 (1:1)

Svečia iš Vokietijos „Man Utd“ perliejo šaltu dušu, kai jau 4 min. po labai gražios atakos ir kombinacijos pasižymėjo D.Caligiuri. Auksinę progą turėjęs Wayne'as Rooney nepataikė į tuščius vartus, tačiau 34 min. tikru komandos varikliu buvęs Juanas Mata uždirbo ir pats realizavo 11 metrų baudinį.

53 min. J.Mata iškepė tikrą futbolo desertą, nuostabiu perdavimu kulnu virš visos „Wolfsburg“ gynėjų linijos vieną prieš vartininką išvedęs Chrisą Smallingą, kuriam teliko įmušti.

C grupė.

Madrido „Atletico“ – Lisabonos „Benfica“ 1:2 (1:1)

13 smūgių – tiek „Atletico“ futbolininkai atliko vien per pirmąjį kėlinį, tačiau įmušė vienintelis Angelis Correa (23 min.). „Benfica“ futbolininkams užteko keturių bandymų, kurių vienas buvo idealus. 36 min. po puikaus perdavimo iš krašto Nicolas Gaitanas įkalė puikų įvartį.

Po pertraukos „Atletico“ toliau atakavo ir „tikrino“ vartininką, tačiau ir vėl traukė kamuolį iš savų vartų. 51 min. po ilgo perdavimo į priekį išvestas Goncalo Guedesas įmušė lengvą įvartį.

„Astana“ – Stambulo „Galatasaray“

D grupė.

Turino „Juventus“ – „Sevilla“ 2:0 (1:0)

Šeimininkai nuo pat mačo pradžios užgulė Ispanijos klubo vartus ir per 45 min. atliko net 14 smūgių į vartus. Sėkmė pagaliau nusišypsojo 41 min., kai Alvaro Morata įmušė savo penktąjį įvartį per penkerias pastarąsias Čempionų lygos rungtynes. Rezultatyvų perdavimą jam iš krašto atliko Andrea Barzagli.

Antrajame kėlinyje „Sevilla“ visiškai nieko negalėjo padaryti šeimininkmas ir nė karto net nesmūgiavo į vartus. Simone Zaza 87 min. įmušė įvartį ir įtvirtino pergalę.

Menchengladbacho „Borussia“ – „Manchester City“ 1:2 (0:0)

Svečiams iš Anglijos nepavyko primesti savo žaidimo stiliaus ir pirmajame kėlinyje vyko gana atviras futbolas su daug abiejų komandų smūgių į vartus. Geriausias progas turėjo Sergio Aguero ir Raffaelis. Pastarasis 20 min. iššvaistė geriausią progą – neįmušė 11 metrų baudinio.

Po pertraukos „Gladbach“ netruko išsiveržti į priekį. Larsas Stindlas 54 min. nuo baudos aikštelės kampo šovė tiesiai į viršutinį vartų kampą. Ilgai vokiečiai nepirmavo. 65 min. kampinio metu Nicolas Otamendi pirmasis prišoko prie kamuolio ir atstatė lygybę.

Prieš pat rungtynių pabaigą šeimininkai patys išleido pergalę iš rankų, kai prasižengė baudos aikštelėje. S.Aguero šaltakraujiškai įmušė ir išplėšė komandai pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius