Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lyga: PSG paskutinę minutę nukovė „Real“, „Man City“ dominavo Lisabonoje

Ilgai laukta Čempionų lyga sugrįžo antradienio vakarą. Superklubų „Paris Saint-Germain“ ir Madrido „Real“ rungtynėse intrigos netrūko, o štai „Manchester City“ išvykoje smaginosi prieš Lisabonos „Sporting“.

„Paris Saint-Germain“ – Madrido „Real“ 1:0

Prieš rungtynes buvo dvejonių dėl abiejų komandų svarbių žaidėjų puolime. Galiausiai, paskelbus sudėtis, paaiškėjo, kad „Real“ prancūzas Karimas Benzema yra pasiruošęs, o štai Neymaras PSG sudėtyje nefigūravo iki 73-sios minutės, kuomet pakilo nuo suolo.

Pirmajame rungtynių Paryžiuje kėlinyje geresnė komanda aikštėje buvo PSG, ilgiau kontroliavusi kamuolį ir neleidusi varžovams kvėpuoti. Kamuolį paryžiečiai per pirmas 45 minutes kontroliavo 62 proc. laiko ir atliko 6 smūgius (1 į vartų plotą), kai „Real“ – vos 1 (0 į vartų plotą).

Tiesa, įvarčiu žaidybinis pranašumas nevirto.

Antrajame kėlinyje nuostabią progą išvesti PSG į priekį turėjo Lionelis Messi. Teisėjas skyrė 11 metrų baudinį už pražangą baudos aikštelėje prieš Kylianą Mbappe, tačiau argentinietis baudinio nerealizavo – smūgį atrėmė puikiai sužaidęs Thibaut Courtois.

Vis dėlto pergalę pavyko išplėšti aikštės šeimininkams. Kylianas Mbappe ketvirtąją pridėto laiko minutę prasimetė kamuolį pro du varžovus, pasiuntė kamuolį į tinklą ir pasiuntė į ekstazę „Parc des Princes“ stadiono tribūnas.

Atsakomosios šių komandos rungtynės vyks kovo 9-ąją Madride.

Lisabonos „Sporting“ – „Manchester City“ 0:5

Antrosios šių komandų rungtynės Mančesteryje tebus formalumas, mat Pepo Guardiolos auklėtiniai į visus klausimus atsakė varžovų tvirtovėje.

Į priekį „miestiečius“ jau 7-ąją minutę išvedė Riyadas Mahrezas, o po dešimties minučių Bernardo Silva skirtumą padvigubino.

Iki pertraukos krito ir dar du įvarčiai: 32-ąją minutę pasižymėjo Philas Fodenas, o 44-ąją kamuolį į tinklą dar kartą siuntė B.Silva.

Atrodė, kad „hat-tricką“ pasieks B.Silva jau 50-ąją minutę, bet jo įvartis buvo atšauktas po VAR peržiūros. Galiausiai penktąjį „Man City“ įvartį 58-ąją minutę mušė Raheemas Sterlingas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius