Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Čempionų lyga: VAR „palaidojo“ tris „Juventus“ įvarčius, „Barca“ triumfavo Turine

Iš koronaviruso pančių neišsivadavęs Cristiano Ronaldo negalėjo stoti į ilgai lauktą akistatą su Leoneliu Messi, o Turino „Juventus“ ryškiausiame UEFA Čempionų lygos antrojo turo mače 0:2 nusileido „Barcelona“ ekipai.

G grupės dvikovą Europos futbolo grandai pradėjo atviromis atakomis, kol galiausiai šis apsišaudymas baigėsi kurioziniu Ousmane'o Dembele įvarčiu.

14-ąją minutę po L.Messi perdavimo prancūzas paleido strėlę link „Juventus“ vartų, o Federico Chiesos koją lietęs kamuolys tarsi parašiutas nusileido tinkle.

Po to Alvaro Morata tris kartus siuntė kamuolį į katalonų vartus, bet visus tris sykius po VAR peržiūros buvo užfiksuota nuošalė.

Italijos čempionams pramušti Neto vartų taip ir nepavyko, o visos viltys žlugo 85-ąją minutę, kai už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo išvarytas „Juventus“ gynėjas iš Turkijos Merihas Demiralas.

Netrukus po to į šeimininkų vartus buvo skirtas baudinys ir L.Messi pranašumą įtvirtino.

Kitame grupės mače Vengrijoje taip pat netrūko intrigos. Budapešto „Ferencvaroš“ treniruojantis Sergejus Rebrovas stojo į akistatą su Kijevo „Dinamo“ klubu, kuriame praleido ryškiausius karjeros metus ir pradėjo trenerio darbą.

Ukrainos komanda turėjo dviejų įvarčių persvarą, tačiau jos išsaugoti nesugebėjo ir mačą baigė lygiosiomis – 2:2. Paskutinį mačo įvartį Franckas Boli įmušė 90-ąją minutę, kai „Dinamo“ jau buvo likęs dešimtyje.

H grupėje „Manchester United“ iškovojo antrąją pergalę, 5:0 namuose sudaužęs praėjusio sezono pusfinalininką „RB Leipzig“.

21-ąją minutę pasižymėjo Masonas Greenwoodas, o 76, 78 ir 90 – Marcusas Rashfordas, 86 – Anthony Martialis (iš baudinio).

Mančesterio komanda yra vienas iš penkių Čempionų lygos klubų, kuris kol kas laimėjo abu mačus.

Atkakli kova vyksta F grupėje, kur Dortmundo „Borussia“ namuose 2:0 pranoko Sankt Peterburgo „Zenit“ ir gavo pirmuosius tris taškus.

77-ąją minutę baudiniu pasižymėjo Jadonas Sancho, per pridėtą laiką įmušė Erlingas Haalandas.

Kita akistata tarp „Brugge“ ir Romos „Lazio“ baigėsi 1:1 ir abi komandos po antro turo yra surinkusios po keturis taškus.

E grupės akistata tarp „Sevilla“ ir naujoko „Rennes“ baigėsi minimalia andalūzų pergale 1:0.

51-ąją minutę pasižymėjo Luukas de Jongas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius