Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygoje „Bayern“ klubas skriaudė „Barcelona“, „Atletico“ beprotiškai iškrito

Šešta tarpusavio pergalė iš eilės. Įvarčių santykis šioje serijoje – 22:4. Miuncheno „Bayern“ dominavimas prieš „Barcelona“ klubą tęsiasi.
Ericas Maximas Choupo-Motingas muša įvartį Marcui-Andre ter Stegenui tarp kojų.
Ericas Maximas Choupo-Motingas muša įvartį Marcui-Andre ter Stegenui tarp kojų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Išvykoje žaidę bavarai trečiadienio vakarą buvo stipresni 3:0 (2:0).

Įvarčius Juliano Nagelsmanno auklėtiniams mušė Sadio Mane (10 min.), Ericas Maximas Choupo-Motingas (31 min.) ir pačioje rungtynių pabaigoje pasižymėjęs Benjaminas Pavard'as (90+5 min.).

Ši pergalė „Bayern“ klubui garantavo pirmąją vietą C grupėje.

„Barcelona“ dar iki rungtynių pradžios sužinojo, kad šansų išgelbėti sezoną Čempionų lygoje nebėra. Kitame susitikime Milano „Inter“ 4:0 sutriuškino Plzeno „Viktoria“ ir užtrenkė katalonams duris.

Standings provided by Sofascore

A grupėje svarbią pergalę šventė „Liverpool“ klubas. Jurgeno Kloppo kapela išvykoje 3:0 (1:0) sutriuškino Amsterdamo „Ajax“.

Šeimininkų, kurie rungtynių pradžioje neišnaudojo kelių puikių progų, vartus atidarė Mohamedas Salah (42 min.), o pranašumą įtvirtino Darwinas Nunezas (49 min.) ir Harvey Elliottas (52 min.).

Šis rezultatas galutinai atsakė į klausimą, kas žengs tolyn. Bilietai į atkrintamąsias atiteko „Liverpool“ ir toliau tik pergales renkančiam „Napoli“.

Luciano Spalletti į aikštę išleido ne stipriausią sudėtį, bet ir jos užteko rekordinei dvyliktai pergalei (skaičiuojant visus turnyrus) iš eilės – 3:0 (2:0) prieš Glazgo „Rangers“.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Giovannis Simeone (11 ir 16 min.), vieną – Leo Ostigardas (80 min.).

Kas užims pirmą vietą grupėje paaiškės kitą savaitę Liverpulyje, kai šeimininkai bandys sustabdyti „Napoli“.

Standings provided by Sofascore

D grupėje dramatiškai rungtynės baigėsi Londone – „Tottenham“ lygiosiomis 1:1 (0:1) su Lisabonos „Sporting“.

Svečiai pirmavo didžiąją rungtynių dalį, kai tiksliu tolimu smūgiu pasižymėjo Marcusas Edwardsas (22 min.).

Baigiantis mačui rezultatą po kampinio išlygino Rodrigo Bentancuras (81 min.), o 90+6 min. Harry Kane'as netgi džiaugėsi išplėšęs pergalę.

Vis dėlto, po ilgos vaizdo peržiūros, įvartis nebuvo įskaitytas, o Antonio Conte už ginčus išvydo raudoną kortelę.

Šioje grupėje intriga didžiausia – į atkrintamąsias vis dar pretenduoja visos keturios komandos, nes Europos lygos čempionas Frankfurto „Eintracht“ namie 2:1 (2:1) palaužė „Marseille“ vienuolikę.

Jau 3 minutę šeimininkus į priekį išvedė Daichis Kamada, o pergalę dovanojo Randalas Kolo Muani (27 min.). Svečiams rezultatą trumpam išlyginęs buvo Matteo Guendouzi (22 min.).

Standings provided by Sofascore

B grupėje šansus pakilti tarp dviejų stipriausių komandų ir patekti į atkrintamąsias neįtikėtinai prarado Madrido „Atletico“.

Diego Simeone auklėtiniai savo stadione 2:2 (1:2) neįveikė Lėverkuzeno „Bayer“, nors jau po finalinio teisėjo švilpuko ir vaizdo peržiūros gavo šansą mušti 11 metrų baudinį.

Svečiai pirmavo po Moussa Diaby (9 min.) ir Callumo Hudsono-Odoi (29 min.) įvarčių, o Yannickas Carrasco (22 min.) ir Rodrigo de Paulas (50 min.) rezultatą lygino.

Per likusį laiką „Atletico“ spaudė varžovus prie jų vartų, bet – be vaisių. Teisėjas netgi sušvilpė rungtynių pabaigą, kai gavo signalą iš vaizdo peržiūros asistentų, kad „Bayer“ žaidėjas kamuolį lietė ranka.

Y.Carrasco stojo mušti baudinio, tačiau Lukašas Hradecky (90+10 min.) kamuolį atrėmė, pirmas prie atšokusio kamuolio suskubęs Saulis Niguezas pataikė į skersinį, „Bayer“ dramatiškai apsigynė, o „Atletico“ žygis Čempionų lygoje baigėsi.

Anksčiau vykusiame kitame šios grupės mače „Porto“ svečiuose 4:0 nuskriaudė lyderę „Brugge“ ekipą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius