Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Čempionų lygoje – Madrido klubų sugrįžimai: „Atletico“ išplėšė pergalę, „Real“ – lygiąsias

UEFA Čempionų lygoje antradienio vakarą sužaisti dar šeši susitikimai, kuriuose užfiksuota ir netikėtų rezultatų. Įdomiausiai klostėsi mačai, kuriuos žaidė Madrido komandos, sugebėjusios panaikinti varžovų turėtus pranašumus.
„Atletico“ žaidėjų džiaugsmas
„Atletico“ žaidėjų džiaugsmas / „Scanpix“ nuotr.

Antrą savaitę iš eilės arti skaudaus antausio buvo Madrido „Real“ klubas, šį kartą išvykoje 2:2 sužaidęs su Menchengladbacho „Borussia“ komanda.

Praėjusią savaitę Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai namie 2:3 pralaimėjo prieš Donecko „Šachtar“, tad prieš laukiančias dvi iš eilės akistatas su Milano „Inter“ „karaliai“ savo sąskaitoje turi tik tašką.

Abu įvarčius Vokietijos klubui pelnė legendinio Prancūzijos futbolininko Liliano Thuramo sūnus Marcusas (33 ir 58 min.).

Vis dėlto situaciją ištaisė Karimas Benzema ir Casemiro. Pirmasis pelnė įvartį 87-ąją minutę, o antrasis įmušė per pridėtą laiką ir „Real“ iš Vokietijos sugebėjo parsivežti bent jau tašką.

Kitose B grupės dvikovoje kiek anksčiau „Šachtar“ ir „Inter“ sužaidė lygiosiomis 0:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

D grupėje keturių įvarčių trileryje lygiosiomis 2:2 sužaidė Bergamo „Atalanta“ ir Amsterdamo „Ajax“.

Olandai pirmavo po Dušano Tadičiaus (30 min.) ir Lassina Traore (38 min.) įvarčių, bet italai rezultatą išlygino antrajame kėlinyje – įvarčius pelnė Duvanas Zapata (54 ir 60 min.).

Kitose grupės rungtynėse nelengvą pergalę pasiekė Anglijos čempionai „Liverpool“ futbolininkai, namuose 2:0 nugalėję Danijos klubą „Midtjylland“.

„Raudonųjų“ strategas Jurgenas Kloppas pataupė ir į startinę sudėtį neleido Mohamedo Salaho, Sadio Mane ir Roberto Firmino, o pirmąjį įvartį tik 55-ąją minutę pelnė Diogo Jota. Pergalę baudiniu per pridėtą antrojo kėlinio laiką įtvirtino po keitimo pasirodęs M.Salahas.

Antrąsyk laimėjęs „Liverpool“ pirmauja grupėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne pačią sunkiausią pergalę pasiekė kitas Anglijos klubas „Manchester City“, išvykoje 3:0 nugalėjęs Marselio „Olympique“.

Pepo Guardiolos komandą į pergalę atvedė Ferrano Torreso (18 min.), Ilkay'aus Gundogano (76 min.) ir Raheemo Sterlingo (81 min.) įvarčiai.

Kitame grupės mače pirmąją pergalę 2:0 pasiekė „Porto“, kuris namuose palaužė Pirėjo „Olympiakos“.

Pirmąjį įvartį sužaidus 11 minučių pelnė Fabio Vieira, o tris taškus savo komandai užtvirtino Sergio Oliveira (85 min.).

C grupėje sužaidus du turus pirmauja dar nesuklydęs „Man City“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

A grupėje dramatiškai laimėjo Madrido „Atletico“, namuose 3:2 palaužęs Zalcburgo „Red Bull“ komandą iš Austrijos.

„Atletai“ pirmavo po Marcoso Llorente įvarčio 29 min., bet austrai dviem tiksliais smūgiais (Dominikas Szoboszlai 40 min. ir Mergimas Berisha 47 min.) rezultatą persvėrė.

Pirmą pergalę šį sezoną Diego Simeone komandai padovanojo du portugalo Joao Felixo įvarčiai – jaunasis „Atletico“ talentas juos pelnė 52 ir 85 minutėmis.

Kitose grupės rungtynėse jau anksčiau Miuncheno „Bayern“ 2:1 išvykoje nugalėjo Maskvos „Lokomotiv“ ir įsitvirtino grupės viršūnėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius