Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos aistros: D.Simeone rodė „kiaušinius“, C.Ronaldo erzino „Atletico“ fanus

Čempionų lygos aštuntfinalio dvikova tarp Madrido „Atletico“ ir Turino „Juventus“ sukėlė didelę emocijų audrą. Ispanijos klubas laimėjo 2:0 ir žengė tvirtą žingsnį link ketvirtfinalio bet ryškiausia Italijos čempionų žvaigždė Cristiano Ronaldo nemano, kad viskas šioje istorijoje – baigta.
Diego Simeone emocijos
Diego Simeone emocijos / Stopkadras

78-ąją minutę Jose Gimenezas išvedė „Atletico“ į priekį ir šis taiklus urugvajiečio smūgis išvarė emocingąjį šeimininkų strategą Diego Simeone iš proto.

Argentinietis sunkiai tvardė emocijas ir demonstratyviai griebė sau už genitalijų. Šaukdamas treneris atsisuko į tribūnas, o šį vaizdą kaipmat pasigavo rungtynių transliacijos režisieriai.

„Tai reiškia, kad turime kietus kiaušinius. Daug kiaušinių. Šis gestas nebuvo norint kažką įžeisti, tiesiog atsisukau į savo sirgalius. Nesididžiuoju tuo, bet turėjau tai padaryti. Mačas buvo sunkus ir sutvardyti džiaugsmą buvo labai sunku. Nemanau, kad kas nors įsižeidė“, – savo poelgį vertino strategas.

Beje, vyresni futbolo mėgėjai labai greitai prisiminė, kad panašiais gestais D.Simeone pasižymėdavo dar ir būdamas profesionalus futbolininkas, kai atstovavo Romos „Lazio“ ekipai.

Trečiadienio vakarą prožektorių šviesos teko ir C.Ronaldo. Buvusį Madrido „Real“ lyderį vietos sirgaliai pasitiko įžeidinėjimais ir švilpimu, tačiau į tai puolėjas atsakė demonstratyviai iškeldamas ranką su išskleistais penkiais pirštais.

Kitoje rankoje buvo sugniaužtas kumštis.

Taip portugalas norėjo parodyti, kad turi penkis Čempionų lygos titulus, kai „Atletico“ – nė vieno.

Futbolininkas nenusiramino ir pasibaigus dvikovai. Eidamas pro žurnalistus, jis trumpai mestelėjo lygiai tą pačią frazę: „Aš turiu penkis titulus, jūs – nė vieno“.

VIDEO: C.Ronaldo nenusiramino po emocijų audrą sukėlusio Čempionų lygos aštuntfinalio

„Rungtynės buvo tikrai sunkios, bet mes nesiruošiame pasiduoti. Dar ne viskas yra prarasta ir pažiūrėsime, kaip bus atsakomajame mače“, – kalbėjo C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius