Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos įdomiausias klausimas – ar Madrido „Real“ pasieks pirmą pergalę?

​​​​​​​Madrido „Real“ klubas (1 taškas) bandys laimėti pirmąsias rungtynes šį sezoną Čempionų lygoje, kai antradienį vakare susitiks su Stambulo „Galatasaray“ (1).
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Madrido komanda rikiuojasi paskutinėje A grupės vietoje po slogaus starto – 0:3 pralaimėjimo Prancūzijoje Paryžiaus „Saint-Germain“ klubui ir 2:2 pasibaigusio mačo su „Brugge“.

Trenerio Zinedine'o Zidane'o pasirengimas antradienio mačui Stambule nebuvo tobulas, nes ir Ispanijoje jo vyrai patyrė pralaimėjimą savaitgalį 0:1 Maljorkoje.

Traumos nepadeda „Real“ žvaigždynui – Luka Modričius, Garethas Bale'as, Toni Kroosas ir Lucas Vazquezas dėl sveikatos bėdų gali nepasirodyti rungtynėse Turkijoje.

„Real“ vartininkas Thibaut Courtois sulaukia aršios kritikos iš sirgalių, kurie svarsto, kodėl vartininku buvo pasirinktas belgas, o ne Keyloras Navasas, vasarą persikėlęs į PSG.

K.Navasas dabar turi galimybę vėl išsaugoti sausus vartus, kai grupės lyderis PSG (6 taškai) žais Belgijoje su „Brugge“ (2) ir bandys pratęsti idealų startą Čempionų lygoje.

VIDEO: „Vieni vartai“: intrigos ir parodijos Lietuvoje, skandalai, „El Clasico“ ir C.Ronaldo uždarbiai

B grupėje „Tottenham Hotspur“ (1 taškas) vis dar jaučia kartų prisiminimą dėl 2:7 pralaimėto mačo Miuncheno „Bayern“.

Dabar Mauricio Pochetino treniruojama Londono ekipa gali atstatyti garbę namų rungtynėse su Belgrado „Crvena zvezda“ (3).

Nepaisant sunkumų Vokietijos lygoje „Bayern“ (6) laimi viską Čempionų lygoje ir dabar gali pridėti dar vieną pergalę rungtynėse Graikijoje su „Olympiakos“ (1).

C grupės lyderis „Manchester City“ klubas (6) laimėjo penkerias pastarąsias rungtynes Europos ir Anglijos varžybose ir vargu ar šalies čempionus sustabdys Čempionų lygoje dviem pralaimėjimais debiutavusi Bergamo „Atalanta“ (0).

„City“ treneris Pepas Guardiola yra žaidęs „Atalanta“ varžovų „Brescia“ komandoje ir galbūt tai bus papildoma motyvacija jam prieš rungtynes Mančesteryje su Italijos ekipa.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Aguero ir Josepas Guardiola
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Aguero ir Josepas Guardiola

Kitose C grupės rungtynėse Donecko „Šachtar“ (3) Ukrainoje priims Zagrebo „Dinamo“ (3).

D grupėje Madrido „Atletico“ (4) žais be savo atakų žvaigždės Joao Felixo, kai Ispanijoje susitiks su Leverkūzeno „Bayer“ (0) – jaunasis puolėjas pasitempė dešinę čiurną šeštadienį.

„Atletico“, kuris nepralaimėjo jau 11 rungtynių namie tarptautinėse varžybose, eliminavo „Bayer“ Čempionų lygos aštuntfinalyje 2017 metais.

Vokietijos komanda bandys atsitiesti po dviejų pralaimėjimų grupės varžybose – 1:2 namie Maskvos „Lokomotiv“ ir 0:3 Turine „Juventus“ klubui.

D grupės viršuje su „Atletico“ besilaikantis „Juventus“ (4) antradienį priims tašku mažiau turintį „Lokomotiv“ klubą (3).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius