Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos intriga: ar Anglijos čempionai išsigelbės?

Antradienį ir trečiadienį bus sužaistos likusios ketverios UEFA Čempionų lygos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės. Didžiausią susidomėjimą kelia Anglijos čempiono „Leicester City“ ir „Sevilla“ akistata, o Turino „Juventus“ turėtų nesunkiai peršokti „Porto“ barjerą.
„Leicester City“
„Leicester City“ / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Trečiąją vietą Ispanijos čempionate užimantys Sevilijos futbolininkai savo aikštėje Lesterio komandą nugalėjo 2:1.

Po šios dvikovos iš „Leicester City“ vyriausiojo trenerio posto buvo atleistas Claudio Ranieri, ir ekipos žaidimas pradėjo sparčiai gerėti.

Pastaruoju metu Anglijos čempionai savo šalies pirmenybėse vienodu rezultatu 3:1 įveikė „Liverpool“ ir „Hull City“ klubus.

Šie rezultatai laikinam komandos treneriui Craigui Shakespeare'ui leido užsitikrinti sutartį mažiausiai iki šio sezono pabaigos. Apie tai buvo pranešta kaip tik prieš antradienio dvikovą su „Sevilla“.

Lesterio komandai pakaktų laimėti 1:0 ir ji žengtų į ketvirtfinalį. Kad „lapėms“ tai pavyks padaryti, vilčių yra nemažai – šioje kampanijoje Lesterio klubas laimėjo visas tris namuose žaistas dvikovas.

„Puikiai suprantame, kad įvartis įmuštas išvykoje mums suteikia gerą šansą. Tai bus ypatinga proga, o atmosfera bus įelektrinta. Labai tikiuosi, kad vyrai nepraras dvejų pastarųjų rungtynių pagreičio ir vėl sužais aukščiausia pavara“, – prieš mačą kalbėjo C.Shakespeare'as.

„Sevilla“ dabar buksuoja. Ji Ispanijos čempionate nesugebėjo įveikti sudėtimi gerokai silpnesnių ekipų – sužaidė 1:1 su Vitorijos „Alaves“ ir „Leganes“.

Tiesa, įveikti Andalūzijos klubą varžovams taip pat būna gana sudėtinga užduotis. „Sevilla“ visuose turnyruose jau nepralaimi aštuonių dvikovų iš eilės.

Jei šią seriją ispanai pratęs ir antradienį, tai bus geriausia dovana dvikovos išvakarėse 57-ąjį gimtadienį šventusiam „Sevilla“ strategui Jorge Sampaoli.

„Pastaruoju metu nežaidėme taip gerai, kaip anksčiau, tačiau tikiu, jog antradienio vakarą pamatysite tikrąją „Sevilla“. Negalime nė akimirkai suabejoti savo pajėgumu, nes tuomet triumfuos varžovai. Kažin ar mums užteks to vieno įvarčio, nes „Leicester City“ pastaruoju metu vėl primena tą pačią čempionišką komandą. Jei pateksime tarp aštuonių geriausių komandų, man tai bus geriausia gimtadienio dovana“, – kalbėjo „Sevilla“ treniruojantis čilietis.

Kitame mače antradienį Italijos čempionas ir šį sezoną lygoje pirmaujantis Turino „Juventus“ namie priims „Porto“.

Pirmosiose rungtynėse Italijos komanda svečiuose nugalėjo varžovus 2:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius