Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos intriga: ar Romoje įvyks dar vienas stebuklas?

Trečiadienį užsibaigs UEFA Čempionų lygos pusfinalio etapas. Madrido „Real“ jau užsitikrino vietą finale, o jų varžovais bus „Liverpool“ arba „Roma“ futbolininkai, kurių pirmasis mačas buvo itin rezultatyvus.
„Roma“
„Roma“ / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Anglijos ekipa namuose prieš savaitę laimėjo 5:2. Tokio deficito panaikinti nepavyko nė vienai komandai Čempionų lygos istorijoje.

„Liverpool“ treneris Jurgenas Kloppas mano, kad varžovai vis dar gali sukurti stebuklą ir užimti vietą finale.

Apie tai kalba ir nesena istorija, kai, pirmas rungtynes „Barcelona“ ekipai pralaimėję 4:1, namuose Romos futbolininkai nukalė katalonus 3:0 ir atsidūrė pusfinalyje.

„Manau, kad esame verti būti ten, kur esame. Esame čia, kad kautumėmės dėl savo svajonės. Norime keliauti į finalą“, – sakė „raudonųjų“ strategas.

„Roma“ vairininkas Eusebio Di Francesco pridūrė: „Visai sutikčiau, kad nukopijuotume tas rungtynes su „Barcelona“. Tai yra ir mūsų žaidėjų galvose. Tam, kad galėtumėme sėkmingai žaisti prieš „Liverpool“, reikia pakelti fiziškumą, į aikštę žengti gerai nusiteikus. Turime mušti greitą įvartį, kad sirgaliai dar labiau mus palaikytų.“

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Roma“
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./„Roma“

Adamas Lallana, kuris patyrė traumą kovą, sugrįžo į rikiuotę ir išvyko į Romą. Taip pat aikštėje pamatysime Sadio Mane, Jordaną Hendersoną ir Trentą Alexanderį-Arnoldą.

„Liverpool“ ekipai padėti negalės Joe Gomezas.

„Roma“ komandoje nebus dviejų praėjusias rungtynes pradėjusių futbolininkų: Diego Perotti ir Kevino Strootmano. Traumas taip pat patyrę yra Gregoire'as Defrelis bei Rickas Karsdorpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius