-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos pusfinalio apžvalga: „Bayern“ – „Real“

UEFA Čempionų lygoje antradienio vakarą įvyks pirmosios pusfinalio rungtynės. Miunchene susitiks vietos „Bayern“ ir Madrido „Real“ komandos.
Madrido ekipa sieks pergalės Miunchene
Madrido ekipa sieks pergalės Miunchene / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Jose Mourinho

UEFA Čempionų lygos pirmosios pusfinalio rungtynės − tarp Miuncheno „Bayern ir Madrido „Real“ – balandžio 17 d. 21.40 val. – per „Viasat Sport Baltic“.

Pirmasis pusfinalis turėtų būti ypač intriguojantis. „Real“ ir „Bayern“ per šių klubų istoriją kartu laimėjo net 13 Europos taurių. Nors daugelis specialistų favoritu vadina Madrido ekipą, Miuncheno komanda turi papildomų motyvacijų kautis dėl galutinės pergalės – kaip tik šiame mieste vyks Čempionų lygos finalas.

Be to, „Bayern“ futbolininkai versis per galvą, kad šį sezoną išsaugotų klubo garbę – Miuncheno ekipa beveik nebeturi šansų tapti Vokietijos čempione, todėl žūtbūt stengsis triumfuoti elitiniame žemyno turnyre ar bent prasimušti į finalą. Tačiau norint įveikti „karališkąjį“ klubą reikės atlikti titanišką darbą.

Svarbiausias „Bayern“ uždavinys – sutramdyti varžovų puolimo monstrą Cristiano Ronaldo. Portugalas šiame Ispanijos čempionate jau pelnė net 41 įvartį, o Čempionų lygoje – 8. Joje „Real“ šį sezoną nesuklupo nė karto. Tiesa, „Bayern“ klubas Čempionų lygoje pastaruoju metu niekam neleidžia užimti jo tvirtovės – iš pastarųjų 13 mačų savo aikštėje laimėjo 12.

Ispanijos „Primera“ čempionate „karališkasis“ klubas ir toliau išlieka pirmoje vietoje, tačiau nuo antroje vietoje esančio „Barcelona“ klubo juos skiria tik keturi taškai, tačiau šis skirtumas gali sumažėti arba padidėti jau šį šeštadienį, kai „Camp Nou“ stadione įvyks žymusis „El Clasico“. Madrido klubas paskutinėse rungtynėse susitiko su „Sporting Gijon“ ekipa. Rungtynės baigėsi 3-1 lengva Jose Mourinho auklėtinių pergale.

Paskutiniai penki „Bayern” rezultatai:

„Bayern“ 0 – 0 „Mainz“
„Borussia“ 1 – 0 „Bayern“
„Bayern“ 2 – 1 „Augsburg“
„Bayern“ 2 – 0 „Marseille“
„Nurnberg“ 0 – 1 „Bayern“

Paskutiniai penki „Real Madrid” rezultatai:

„Real Madrid“ 3 – 1 „Sporting Gijon“
„Atletico“ 1 – 4 „Real Madrid“
„Real Madrid“ 0 – 0 „Valencia“
„Real Madrid“ 5 – 2 „APOEL“
„Osasuna“ 1 – 5 „Real Madrid“

Įdomus faktas: Miuncheno „Bayern“ Čempionų lygoje laimėjo šešias iš eilės rungtynes ir iškovojo dvylika pergalių iš trylikos žaistų „Alianz“ stadione.
Įdomus faktas: Madrido „Real“ komanda šį sezoną Čempionų lygoje nepralaimėjo nė vienų rungtynių.
Įdomus faktas: „Los Galácticos“ komanda Čempionų lygoje yra praleidusi vos šešis įvarčius.

Miuncheno „Bayern“ komandos startinėje sudėtyje tikriausiai nepamatysime vokiečio Bastiano Schweinsteigerio, o jo vietą turėtų užimti Luizas Gustavo. Komandai negalės padėti traumą patyrę Danielis van Buytenas ir Breno Burgas. Daugiau esminių pasikeitimų komandoje nėra.

Madrido „Real“ komandai traumų patyrusių žaidėju nebėra Ricardo Carvalho ir Lassana Diarra kartu su komanda jau treniravosi. Po suspenduotų rungtynių į pagrindine „Real“ komandos sudėtį yra įtrauktas ir Xabi Alonso, o vietoj vokiečio Mesuto Ozilo aikštelėje turėtumėme pamatyti brazilą Ricardo Kaka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius