Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų lygos spektaklis Turine: „Tottenham“ sugrįžo po „Juventus“ nokdauno

Antradienį su svarbiausiomis sezono kovomis sugrįžo Čempionų lyga. Pirmąsias aštuntfinalio rungtynes užtikrintai laimėjo „Manchester City“, o Turine užvirė neįtikėtina intriga tarp „Juventus“ ir „Tottenham“.
Gonzalo Higuainas
Gonzalo Higuainas / „Scanpix“ nuotr.

„Juventus“ – „Tottenham“ 2:2

Šios akistatos laukta ilgai ir žadėta ypatinga intriga. Atrodė, kad ji mirė per pirmas 10 minučių, kai dublį įmušė Gonzalo Higuainas, tačiau „Tottenham“ meistriškai atsitiesė.

Jau antrąją rungtynių minutę Gonzalo Higuainas puikiai išpildė paskirtą baudos smūgį, kai M.Pjaničius perdavė kamuolį baudos aikštelėje budėjusiam argentiniečiui.

9-ąją minutę B.Daviesas neleistinai stabdė Federico Bernardeschi ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į „Tottenham“ vartus. Jį realizavo G.Higuainas.

35-ąją minutę Harry Kane'as sušvelnino rezultatą ir „Tottenham“ atgavo žaidimo kontrolę. Tačiau kėlinio pabaigoje Serge'as Aurier neleistinai stabdė D.Costą ir teisėjas paskyrė dar vieną 11 metrų baudinį. G.Higuainas šįkart neįmušė ir po pirmojo kėlinio „Juventus“ toliau pirmavo 2:1.

72-ąją minutę teisėjas paskyrė pavojingą baudos smūgį „Juventus“ vartų link ir Christianas Eriksenas jį meistriškai išpildė ir išlygino rezultatą.

Nutrūko dvylikos Turino klubo pergalių serija.

„Tottenham Hotspur“ pirmajame etape užėmė pirmąją vietą H grupėje ir paliko už nugaros patį „Real“. „Juventus“ futbolininkai Čempionų lygos D grupėje buvo antri.

Turino klubui dėl traumų negali padėti Paolo Dybala, Juanas Cuadrado, Blaise‘as Matuidi ir Andrea Barzagli.

„Tottenham“ yra viena iš keturių dar nenugalėtų komandų šio sezono Čempionų lygoje. Kitos trys – „Barcelona“, „Besiktas“ ir „Liverpool“.

„Basel“ – „Manchester City“ 0:4

Mančesterio klubas šveicarus žlugdė jau pirmojo kėlinio viduryje. Pirmasis 14-ąją minutę pasižymėjo Ilkajus Giundohanas. 18-ąją minutę persvarą padvigubino Bernardo Silva, o 23-iąją pasižymėjo Sergio Aguero.

Antrajame kėlinyje tolimu smūgiu „Basel“ vartus dar kartą nuginklavo I.Giundohanas.

Bazelio klubas šiame Čempionų lygos etape žaidžia pirmą kartą, o Mančesterio ekipa 2015-15 metų sezone pasiekė pusfinalį.

Atsakomosios rungtynės vyks kovo 7 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius