Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čempionų marškinėlių pasimatuoti nespėjęs gynėjas keliasi į Rumuniją

Sėkmingą sezoną „Šiaulių“ komandoje sužaidęs ir rinktinėje įsitvirtinęs Rokas Lekiatas kėlėsi į „Panevėžį“, tačiau Lietuvos čempionus paliko nesužaidęs nė vienerių rungtynių – 15min žiniomis, gynėjas karjerą turėtų tęsti Rumunijoje.

15min šaltiniai praneša, kad R.Lekiatas artimiausiomis dienomis sukirs rankomis su Krajovos „Craiova 1948“ klube.

Po 21 rungtynių Rumunijos čempionate „Craiova 1948“ yra surinkusi 27 taškus ir žengia 9 vietoje. Iš viso pirmenybėse žaidžia 16 komandų.

R.Lekiatas iš „Šiaulių“ žiemą persikėlė į „Panevėžį“, tačiau sutartyje buvo numatyta galimybė dar iki sezono pradžios persikelti į užsienio klubą. Tokią pačią galimybę panevėžiečių gretose dar turi ir Danielis Romanovskis.

R.Lekiatas A lygoje šiame sezone žaidė 32 rungtynes, per kurias ant vejos praleido 2836 minutes, pelnė 2 įvarčius, atliko rezultatyvų perdavimą ir gavo 8 geltonas korteles.

Elvio Žaldario/LFF nuotr. /Rokas Lekiatas
Elvio Žaldario/LFF nuotr. /Rokas Lekiatas

Užsirekomendavo gynėjas ir Lietuvos rinktinėje, kurioje debiutavo tik birželio mėnesį, tačiau iškart tapo svarbiu sraigtu Edgaro Jankausko schemose.

Šiauliečiai užėmė istorinę trečiąją vietą, iškovojo vietą Konferencijų lygos atrankoje ir žaidė LFF taurės finale, kuriame sensacingai 1:2 krito prieš Vilniaus rajono „TransINVEST“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius