-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cescas Fabregasas: į „Barcelona“ atvykau tam, kad čia baigčiau savo karjerą

Žiniasklaidos kritikos pastaruoju metu sulaukiantis „Barcelona“ saugas Cescas Fabregasas jaučiasi ramus ir nesibaimina dėl savo ateities.
Cescas Fabregasas
Cescas Fabregasas / „Scanpix“ nuotr.

Futbolininkas sakosi net žinojęs, kad leidiniuose gali pasipilti įvairūs gandai su išgalvotomis prielaidomis, tad apie tai jis iš karto įspėjęs savo artimuosius.

Dabar apie jį skleidžiamas istorijas pats žaidėjas, duodamas interviu „Catalunya Radio“ laidai „Vidurnakčio klubas“, pavadino „perdėtai išpūstomis“.

„Kai kas bando išpūsti nemažą burbulą iš dabartinės situacijos. Skelbiama, kad man nėra vietos dabartinėje “Barcelona„ klube, kad netinku Tito Vilanovos taikomoms žaidimo schemoms, kad noriu išvykti, tačiau aš dirbau ir dirbsiu komandai. Puikiai jaučiuosi ir psichologiškai ir fiziškai. Tai, kad mažiau laiko rungtyniauju nieko nereiškia. Viską sprendžia treneris“, – tvirtino katalonas.

Pasak saugo, dabartinė situacija, kai įvairiuose žiniasklaidos priemonėse pasipylė kontraversiškos situacijos, jo visiškai nejaudina.

„Aš žinojau, kad anksčiau ar vėliau tai nutiks. Galima buvo numatyti, kad straipsnių bus, tad aš apie tai iš anksto perspėjau ir savo artimuosius, ir draugus. Aš žinau, kad yra žmonių, kurie mano, jog aš, katalonas, už kurį buvo daug sumokėta, neatiduodu visų jėgų aikštėje. Aš tiesiog nepasiduodu tokiam spaudimui. Žinau, kas tai yra. Laikui bėgant subrendau ir išmokau ramiai reaguoti į kritiką. Mane remia mano draugai ir artimieji, mane palaiko komanda, tad aš esu įsitikinęs, kad tokios paskalos greitai baigsis“, – pabrėžė futbolininkas.

C. Fabregasas su neslepiama nuostaba reaguoja ir į pasirodžiusias žinias, kad jis gali grįžti į Londono „Arsenal“ ekipą, iš kurios į „Barcelona“ už 40 milijonų eurų atvyko praėjusiame sezone.

„Daugelis iš pradžių aiškino, jog atvykau tam, kad pakeisčiau Xavi, dabar kalbama, kad galiu palikti “Barcelona„. Noriu pasakyti, kad atvykau ne metams ir ne dviem. Į “Barcelona„ atvykau, nes noriu čia baigti karjerą, – pareiškė saugas. – T. Vilanova puikiai išmano futbolą ir žino daug gudrybių. Aš, žinoma, neneigiu, kad nepatinka sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio, tačiau aš visada darau viską, kad komanda laimėtų“.

Paskutinėse Ispanijos čempionato rungtynėse su „Valencia“ ekipa C. Fabregasas turėjo keletą puikių progų pelnyti įvartį, tačiau vieną kartą jam pritrūko šaltakraujiškumo lemiamą akimirką, o kitą kartą jo smūgiuotas kamuolis atsitrenkė į vartų virpstą. Saugas tokių dalykų nesureikšmina: „Jaudintis reikia reikia ne tada, kai neišnaudoji progų, o tada, kai jų nėra visiškai. To aš išmokau dar Londone“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius