Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 13 /13:40

Chaosas Ispanijos rinktinėje – prieš pat čempionatą atleistas treneris

Antradienį paskelbta naujiena, kad Julenas Lopetegui perima Madrido „Real“ vairą įnešė paniką Ispanijos rinktinėje, nes šis specialistas yra ir nacionalinės komandos treneris. Trečiadienį priimtas sprendimas ispanų vairininką atleisti, nors pasaulio čempionatas Rusijoje prasideda jau rytoj.
Julienas Lopetegui
Julienas Lopetegui / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos futbolo federacija sprendimą argumentuoja tuo, kad nebuvo jokių žinių apie galimą trenerio prisijungimą prie Madrido „Real“.

„Laimėti yra svarbu, turėti geriausią trenerį yra svarbu, tačiau svarbiausia yra elgtis tinkamai. Galbūt dabar yra sunku, tačiau galiausiai tai padarys mus stipresnius“, – sakė Ispanijos futbolo federacijos prezidentas Luisas Rubialesas, kuris pridėjo, jog apie trenerio sutartį su „Real“ sužinojo likus penkioms minutėms iki oficialaus paskelbimo.

Kas vadovaus ispanams pasaulio čempionate Rusijoje – neaišku.

Pranešama, L.Rubialesas, turėjęs dalyvauti FIFA kongrese Maskvoje, išgirdęs naujienas apie trenerio prisijungimą prie „Real“, greitai išskrido į Krasnodarą, kuriame jau yra įsikūrusi šalies rinktinė.

Jau antradienį pasirodė spėliojimai, jog L.Rubialesas buvo pasiryžęs atleisti J.Lopetegui iš Ispanijos trenerio pareigų.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad į situaciją įsikišo ir Sergio Ramosas, kuris bandė įtikinti federacijos vadovą palikti J.Lopetegui prie rinktinės vairo, tačiau komandos kapitonui savo pasiekti nepavyko.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas ir Luisas Rubialesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sergio Ramosas ir Luisas Rubialesas

„Kalbėjausi su visais ir galiu patikinti, kad žaidėjai ir naujasis trenerių štabas darys viską, jog komanda pasaulio čempionate nukeliautų kuo toliau, nors situacija yra komplikuota“, – spaudos konferencijoje sakė Ispanijos futbolo federacijos vadovas.

Beje, 2016-siais komandos vairą perėmęs J.Lopetegui nepralaimėjo nei vienų rungtynių, kuomet vadovavo Ispanijos rinktinei. Per 20 mačų jis šventė 14 pergalių ir 6 susitikimus baigė lygiosiomis.

Pirmas rungtynes ispanai jau penktadienį žais su Portugalija, o planetos pirmenybės startuoja ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius