Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“: evakuacija ir triuškinamas pralaimėjimas

21-ame Anglijos futbolo čempionato ture tarpusavyje kovėsi du pagrindiniai kandidatai į čempiono titulą – „Chelsea“ ir „Manchester United“. Lauktos aršios kovos žiūrovai neišvydo – raudonieji nepaliko Romano Abramovičiaus gvardijai jokių šansų.
Londono klubui nesisekė nei mieste, nei stadione
Londono klubui nesisekė nei mieste, nei stadione. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nesėkmes Londono klubui prasidėjo nuo pat ryto. Apie 7 valandą vietos laiku futbolininkai dėl gaisro grėsmės turėjo palikti viešbutį, kuriame buvo apsistoję. Suveikė priešgaisrinė signalizacija, tačiau atvykę ugniagesiai gaisro židinio neaptiko. Žaidėjai gatvėje praleido apie 50 minučių ir tik tada jiems buvo leista grįžti į savo kambarius. Priežastis, kodėl suveikė priešgaisrinė signalizacija, neskelbiama.

Praėjusiais metais „ManU“ nugalėjo „Chelsea“ visuose turnyruose, o pirmosios šio sezono rungtynės baigėsi lygiosiomis. Paskutinį kartą Mančesteryje „Chelsea“ buvo laimėję dar Jose Mourinho laikais.

Nekaip mėlyniesiems baigėsi ir sekmadienio akistata. „Manchester United“ nepaliko svečiams jokių šansų ir sutriuškino 3:0 (1:0).

Po įvartį nugalėtojams pelnė Nemanja Vidičius (45+2 min.), Wayne'as Rooney (63 min.) ir Dimitaras Berbatovas (87 min.).

Po šios – jau dvyliktosios – pergalės „Manchester United“ futbolininkai su 41 tašku pakilo į trečią vietą ir ir tik tašku atsilieka nuo dvejomis rungtynėmis daugiau žaidusio „Chelsea“.

Dvidešimties komandų turnyro lyderis išliko 46 taškus turintis „Liverpool“ klubas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Luiz Felipe Scolari
AFP/„Scanpix“ nuotr./Optimistas L.F.Scolari

Tačiau „Chelsea“ strategas brazilas Luizas Filipe Scolari lieka optimistas: „Šiame sezone mes dar nė karto nenugalėjome „Manchester United“, „Liverpool“ bei „Arsenal“. Blogai išnaudojome susikuriamas progas. Tačiau mūsų uždavinys yra laimėti čempionatą. Jei man pasakytų, kad pralaimėsime visas rungtynes minėtoms komandoms, tačiau tapsime Anglijos čempionais, sutikčiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius