Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ klubas Andre Schurlle pakeis Juanu Cuadrado

Anglijos „Premier“ lyderio Londono „Chelsea“ klubo sudėtyje – permainos. „Mėlynieji“ artimiausiu metu du žaidėjus iš ekipos išsiųs, o įsigys Pasaulio futbolo čempionate žibėjusį Kolumbijos rinktinės žaidėją Juaną Cuadrado.
Juanas Cuadrado
Juanas Cuadrado / „Scanpix“ nuotr.

Įvairūs užsienio žiniasklaidos šaltiniai, tarp kurių yra „Sky Sports“ ir „Bild“, skelbia, kad pasaulio čempionas vokietis Andre Schurrle grįžta į gimtinę. Anot pranešimų, „Chelsea“ krašto puolėją pardavė „Wolfsburg“ klubui už maždaug 30 milijonų eurų.

Į vokiečio vietą „Chelsea“ perka Florencijos „Fiorentina“ klube rungtyniaujantį 26 metų kolumbietį, galintį žaisti abiejuose aikštės kraštuose.

Italijos komanda nesutinka paleisti J.Cuadrado už mažesnę sumą, nei jo sutartyje nurodyta išpirka – 33 mln. eurų. Vis dėlto, „Chelsea“ jau beveik susitarė kainą sumažinti mainais į egiptiečio Muhamedo Salaho nuomą.

Nuo 2013 metų Londone rungtyniaujantis 24 metų A.Schurrle aikštėje dažniausiai pasirodo po keitimų. Iš viso „Chelsea“ marškinėlius jis vilkėjo 65 rungtynėse, per jas įmušė 14 įvarčių. Anksčiau vokietis yra žaidęs „Mainz“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ komandose.

J.Cuadrado Florencijoje žaidžia nuo 2012 metų, kai buvo metams išsinuomotas iš „Udinese“ ekipos. Pasibaigus nuomos sutarčiai „Fiorentina“ išpirko kolumbietį už 20 mln. eurų.

22 metų M.Salahas „Chelsea“ papildė praėjusią žiemą – „Basel“ klubui už krašto puolėją sumokėta 13 mln. eurų. Per metus su „Mėlynųjų“ marškinėliais jis aikštėje pasirodė tik 8 kartus, įvarčiais nepasižymėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius