-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Chelsea“ puolėjas Nicolas Anelka baigė derybas su Kinijos klubu

Kinijos Šanchajaus „Shanghai Shenhua“ klubas oficialiai patvirtino, kad jau sutarė kontrakto detales su Londono „Chelsea“ ekipos puolėju Nicolas Anelka, kuris veikiausiai paliks klubą šią žiemą.
Nicolas Anelka (kairėje)
Nicolas Anelka (kairėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Londono Chelsea

„Mes sutarėme kontrakto detales su žaidėju ir mes tik laukiame, kada galėsime jį įsigyti“,- sakė oficialus kiniečių klubo atstovas Ma Yue Reuters naujienų tarnybai, pridėdamas tai, kad tik dėl vienos sąlygos abiejų pusių atstovai tarėsi ilgiau.

Ma neatskleidė kontrakto detalių, tačiau užsiminė, kad veikiausiai jos bus praneštos pirmadienį. Vietinė spauda skelbia, kad žaidėjas turėtų pasirašyti trejų metų sutartį, kuri įtraukia ne tik futbolo, bet ir komercines sąlygas.

„Chelsea“ klubas jau buvo patvirtinęs, kad priėmė pasiūlymus už gynėją Alexą bei minėtąjį Anelką. Anglų spaudoje taip pat minima, kad prancūzu aktyviai domėjosi Londono „West Ham“ ir „Bolton“, tačiau visgi didžiausi šansai įsigyti 32-ejų metų puolėją teikiami „Shenhua“.

Šanchajaus klubas, kuris praeitą sezoną aukščiausioje Kinijos lygoje užėmė 11-ą vietą, taip pat bandys susitarti su buvusiu Londono „Fulham“ strategu Jeanu Tigana, kuris kiek ankščiau buvo atleistas iš Prancūzijos klubo „Bordeaux“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius