Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ sensacijos atgarsiai „Twitter“ tinkle: Ruudas Gullitas ėmė tikėti stebuklais, komplimentus „mėlyniesiems“ žarstė varžovai iš „Premier“ lygos klubų

Atsakomosios UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynės tarp „Barcelona“ ir Londono „Chelsea“ klubų prikaustė viso pasaulio dėmesį. Atrodė, kad favorite laikyta „Barcelona“, kai raudoną kortelę užsidirbo „Chelsea“ gynėjas Johnas Terry, lengvai iškops į turnyro finalą. Nieko panašaus.
Fernando Torresas
Fernando Torresas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ išlygino rezultatą ir žengė į Čempionų lygos finalą. Tai, kad futbolo visuomenę „Chelsea“ sėkmė gerokai nustebino, puikiai atspindi ir žinutės socialiniame tinkle „Twitter“. Anglijos „Premier“ lygos žaidėjai sveikino „Chelsea“ su kelialapiu į finalą, nors daugelis pripažino – tai buvo visiškai netikėta.

Garsūs futbolininkai ir futbolo pasaulio žmonės savo emocijomis „Twitter“ puslapyje ėmė dalintis dar neprasidėjus rungtynėms.

„Barcelona“ – „Chelsea“ mačo išklotinė pagal „Twitter“:

Prieš rungtynes

„Nieko originalaus: manau, „Barcelona“ šįvakar laimės ir užsitikrins vietą finale, kur susitiks su „Real“, – rašė Michaelas Owenas.

„Pirmyn, „Chelsea“, kovok už mūsų gyvybes!“ – paramą Londono klubui išreiškė Philas Neville'as.

„Prognozuoju 3:0 „Barcelona“ pergalę, gal ir didesnę. Negaliu įsivaizduoti, jog „Chelsea“ sugebėtų įmušti“, – rašė „Celtic“ žaidėjas Joe Ledley.

„Čempionų lyga šįvakar. Visiems, kas myli futbolą ir mėgaujasi žaidimu“, – neutralus išliko Gaelis Clichy.

Per rungtynes, po J.Terry raudonos kortelės

„Silpnaprotis!!!“, – J.Terry apibūdino „Tottenham“ klubui priklausantis, bet „Wolves“ ekipoje šį sezoną žaidžiantis Sebastienas Bassongas.

„Kaip komandos kapitonas ir toks patyręs žaidėjas gali pasielgti taip kvailai?“ – klausė Gaizka Mendieta.

„Ką tu sau galvojai?“ – taip į J.Terry pražangą prieš Alexį Sanchezą reagavo Ruudas Gullitas.

„Jau pamečiau skaičių, kiek kartų Anglijos klubai pasirodymą Europoje baigė dėl disciplinos pažeidimų...“ – parašė M.Owenas.

AFP/Scanpix nuotr./Johnas Terry (kairėje)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Terry (kairėje)

Rungtynėms artėjant į pabaigą

„Tai neįtikėtina gynyba, aistra, užsispyrimas, psichologinė stiprybė. Nuostabi „Chelsea“, – komplimentus žarstė Robbie Savage'as, kai buvo likę žaisti dar 10 minučių.

„Jei „Chelsea“ iškops į finalą, turėsime pripažinti, kad tai pasiekė pelnytai. Žinau, ką reiškia žaisti 10 prieš 11, ir patikėkite manimi, tai nėra lengva“, – simpatijas „Chelsea“ klubui išreiškė ir Jackas Wilshere'as iš „Arsenal“.

„Koks vardas bus ant taurės?“ – tarsi įgeldamas „Barcelona“ gerbėjams bandė pasitikslinti Ph.Neville'as.

Po Fernando Torreso įvarčio

„Mėlynas angelas vėl muša“, – konstatavo R.Gullitas.

„Džiaugiuosi dėl Torreso, puiku, jog Anglija turės komandą finale“, – prie sveikinimų prisijungė M.Owenas.

„Fernandooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!“ – jaunasis „Chelsea“ žaidėjas Joshas McEachranas savo džiaugsmą išreiškė vienu žodžiu.

„Labai džiaugiuosi dėl Torreso. Koks svarbus įvartis!“ – ispaną pasveikino ir „Arsenal“ žaidėjas Alexas Oxlade-Chamberlainas.

AFP/Scanpix nuotr./Barselonos futbolo gerbėjas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Barselonos futbolo gerbėjas

Po rungtynių

„Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip. Aš tikiu stebuklais", – nuaidėjus finalinei sirenai brūkštelėjo R.Gullitas.

„Chelsea“ gauna mano balsą Metų pasirodymo nominacijoje. Puikiai padirbėta, vyručiai. Mėgaukitės akimirka ir sėkmės finale!“, – linkėjimus „Chelsea“ futbolininkams pasiuntė „Manchester City“ gynėjas Vincentas Kompany.

„Įspūdingos rungtynės. Tiesą sakant, labiausiai džiaugiuosi dėl Torreso. Jam nemažai teko iškęsti, o šis įvartis tiesiog puikus. Sveikinimai“, – rašė Robinas van Persie, „Arsenal“ klube žaidžiantis olandas.

1993-1999 m. „Chelsea“ klube žaidęs Michaelas Duberry: „Dabar belieka palaukti, kol Lampardas Miunchene iškels Čempionų taurę“.

„Roberto di Matteo dabar privalo likti „Chelsea“ treneriu“, – savo nuomonę išdėstė Robbie Savage'as.

„Neįtikėtinas „Chelsea“ pasirodymas. Kai jie liko dešimt, nedaviau jiems nė mažiausio šanso, bet gynyboje jie sužaidė herojiškai“, – pripažino M.Owenas.

„Taip! Mes vykstame į Miuncheną! Žaisime didingą finalą! Teko daug iškęsti, bet buvo verta... Ačiū už paramą. Mes tai padarėme!“ – vos pasibaigus rungtynėms „Twitter“ žinutę pasiuntė ir „Chelsea“ saugas Juanas Mata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius