Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Claudio Ranieri apie „Premier“ lygos titulą: „Dabar arba niekada“

Likus ketverioms rungtynėms iki „Premier“ lygos sezono pabaigos, Claudio Ranieri galiausiai prabilo apie „Leicester City“ klubo galimybes laimėti stipriausios Anglijos futbolo lygos titulą. „Dabar arba niekada,“ – tiesiai šviesiai pasakė italų strategas.
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri / „Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas su britų BBC, C.Ranieri džiaugėsi užsitikrinta vieta Čempionų lygoje ir atskleidė, kad tokios galimybės laimėti „Premier“ lygą paleisti vėjais tiesiog negalima.

„Privalome laimėti šiemet, nes daugiau tokios galimybės tikriausiai nebeturėsime, – kalbėjo italas. – Jau užsitikrinome vietą Čempionų lygoje. Tai puikus pasiekimas, tačiau dabar privalome visą dėmesį, visą širdį, sielą ir jėgas skirti „Premier“ lygos titulo medžioklei.“

Nepaisant praeitą savaitę lygiosiomis pasibaigusių rungtynių su „West Ham“ futbolininkais ir „Tottenham“ pergalės prieš „Stoke“, „Leicester“ ekipa vis dar yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje, o žaisti liko ne tiek ir daug – keturios dvikovos.

Vis dėlto ateinančios akistatos tikrai nebus lengvos. Šį sekmadienį „lapės“ kovos su „Swansea“ futbolininkais, o kituose trijuose turuose lauks galingos „Premier“ lygos komandos – atitinkamai „Manchester United“, „Everton“ ir „Chelsea“.

Nepaisant to, C.Ranieri yra tikras, kad jo vadovaujama komanda dar turi parako ir atiduodama visą save iki pat apie sezono pabaigą pranešančio teisėjo švilpuko sugebės išlikti pirmoje vietoje.

„Mums reikia aštuonių taškų ir būsime čempionai, – skaičiavo C.Ranieri. – Stengsimės visomis išgalėmis. Savo žaidėjams pasakiau, kad dabar tinkamas metas atiduoti visas jėgas.“

Paspaustas atskleisti klubo sėkmės paslaptį, Italijos treneris atsakė, kad tokios nėra.

„Šiai komandai per visą sezoną susiklostė nuostabios aplinkybės, – svarstė jis. – Didžiosios komandos kai kuriose rungtynėse žaidė fantastiškai, tačiau tada staiga įklimpdavo į duobę.“

„Mūsų komandos futbolininkai yra draugai. Jie žaidžia vienas dėl kito. Tai ir yra pagrindinis raktas į sėkmę.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jamie Vardy pašalintas iš aikštės
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jamie Vardy pašalintas iš aikštės

Manoma, kad po sezono Europos grandai taikysis prisivilioti „Leicester“ ekipos žvaigždes Riyadą Mahrezą, Jamie Vardy ir N’Golo Kante – visi šie futbolininkai pretenduoja tapti geriausiai Anglijos metų žaidėjais. Tačiau C.Ranieri nemato priežasties jiems išvykti.

„Jie nori žaisti Čempionų lygoje. Čia jie yra karaliai, o jei išvyks kitur, niekas nežino, kaip gali klostytis jų karjera. Jei kažkas nenorės išvykti iš čia vien dėlto, kad juos vilioja didieji klubai, aš už uodegos nelaikysiu. Su manimi turi būti laimingi žmonės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius