-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Clintas Dempsey dviem mėnesiams grįžo į „Fulham“ klubą

Amerikietis Clintas Dempsey artimiausius du mėnesius žais klube, kuriame yra praleidęs penkerius metus. 30-metis „Seattle Sounders“ priklausantis atakuojančio saugo pozicijoje žaidžiantis futbolininkas pagal nuomos sutartį rungtyniaus Londono „Fulham“.
Clintas Dempsey
Clintas Dempsey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

JAV futbolo lygoje MLS sezonas jau baigėsi, tad futbolininkas nusprendė padėti buvusiam klubui išvengti iškritimo iš „Premier“ lygos. Sužaidus 17-a čempionato turų „Fulham“ turi vos trylika taškų ir velkasi priešpaskutinėje turnyro lentelės vietoje.

„Visi ženklai rodo, kad komanda kiekvienose rungtynėse iš visų jėgų kaunasi dėl taškų, tad jeigu išlaikysime šį charakterį, manau, bus nesunku pakilti turnyrinėje lentelėje aukštyn“, – optimistiškai kalbėjo C.Dempsey.

Futbolininkas Londono klube jau yra žaidęs nuo 2007 iki 2012 metų, kai persikėlė į kitą miesto ekipą „Tottenham Hotspur“. Pastarojoje amerikietis praleido tik vieną sezoną ir išvyko į gimtinę.

„Gera sugrįžti. Visada jaučiau, kad Europoje čia yra mano namai, tad esu labai laimingas, kad galėjau sugrįžti ir būti komandos dalimi. Norėjau vėl rungtyniauti aukščiausiame lygyje ir atgauti savo sportinę formą“, – teigė C.Dempsey.

Futbolininkas „Fulham“ ekipoje yra sužaidęs 225 rungtynes ir įmušęs 60 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius