-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Couceiro: panašiau į regbį nei į futbolą (video)

Lietuvos rinktinės treneris Jose Couceiro, kaip ir daugelis futbolininkų, po pergalingų rungtynių su Andora nebuvo nusiteikę džiaugtis rezultatu ar žaidimu.
Lietuvos futbolininkai tikino, kad varžovai apie futbolą net negalvojo
Lietuvos futbolininkai tikino, kad varžovai apie futbolą net negalvojo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvos nacionalinė rinktinė trečiadienį kontrolines rungtynes su Andora laimėjo įtikinamu rezultatu 3:1, tačiau pergalės džiaugsmą mūsiškiams aptemdė grubus ir nesportiškas varžovų žaidimas.

„Kontroliavome visas rungtynes ir laimėjome 3:1, tačiau mačas buvo labai sunkus. Kartais dvikova buvo panašesnė ne į futbolą, o į regbį ar į kokį nors kitą sportą. Rungtyniauti mūsų žaidėjams buvo pavojinga. Trumpai tariant, šios rungtynės nebuvo gera praktika“, – atviravo J.Couceiro.

Apie kontrolinių rungtynių eigą daugiau sužinosite paspaudę čia.

„Laimė, traumų nė vienas žaidėjas nepatyrė. Turėjome iniciatyvą ir daug valdėme kamuolį, todėl žaidėjams priekaištų neturiu. Bet šios rungtynės man nepatiko“, – kalbėjo strategas.

Platesnį J.Couceiro komentarą žiurėkite vaizdo medžiagoje

Vienintelis prieš 11 metų su Andora taip pat rungtyniavęs Andrius Jokšas sakė, kad varžovai nenustebino: „Atsimenu, kad kaip tada teko daužytis su varžovais, taip ir dabar. Komandoje dabar juokaujame, kad geriau būtume žaidę tarpusavyje. Iš varžovų jokio žaidimo nebuvo.“

„Negaliu pasakyti, ar tai sunkios, ar lengvos rungtynės. Sunku tai pavadinti rungtynėmis, nes futbolo buvo mažai. Andora nuo pirmų minučių pradėjo griuvinėti, prašyti baudų, ginčytis su teisėjais ir bandyti išvesti mus iš pusiausvyros. Matau tokį pliusą, kad nepaisydami visko stengėmės žaisti ir kurti“, – teigiamų pusių įžvelgė rinktinės kapitonas Tomas Danilevičius.

Sunku tai pavadinti rungtynėmis, nes futbolo buvo mažai.

Paklaustas apie neįmuštą baudinį, T.Danilevičius pripažino, jog suklydo psichologiškai: „Per anksti patikėjau, kad bus įvartis. Reikėjo geriau susikaupti smūgiui. Patikėjau, kad įmušiu labai lengvai ir tai buvo mano klaida.“

Vienintelį įvartį rungtynėse lietuviai praleido, kai į Lietuvos vartus buvo skirtas baudinys už tariamą Vido Alunderio pražangą. „Jokio baudinio nebuvo. Varžovas pats man laikė už rankos ir griuvo. Tokių situacijų buvo daugiau, dar nepradėję kovoti dėl kamuolio jie jau rėkė ir prašė pražangų. Tokias rungtynes žaidžiau pirmą kartą gyvenime.“

Platesnius T.Danilevičiaus ir V.Alunderio komentarus žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius