Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: pažadu, kitą sezoną mane išvysite žaidžiantį visiškai kitaip – nesavanaudiškai

Madrido „Real“ klubo žvaigždė Cristiano Ronaldo nusprendė viešai pasidalinti mintimis apie kito sezono planus. Portugalas teigia, kad jis sutiktų mušti mažiau įvarčių, jei tai jo komandai padėtų laimėti titulus.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Nors šiame sezone futbolininkas per sužaistas 54 rungtynes ir įmušė 53 įvarčius, tai „karališkajam“ klubui padėjo iškovoti tik vieną trofėjų – Ispanijos Karaliaus taurę.

Todėl nepaisant šio titulo, „Real“ vadovybė šį sezoną vadina nepasisekusiu, kadangi pagrindiniam konkurentui „Barcelonos“ klubui buvo leista triumfuoti ne tik „La Liga“ pirmenybėse, bet ir UEFA Čempionų lygoje.

„Šis sezonas man susiklostė sėkmingai. Įmušiau nemažai įvarčių, tačiau be jų labai pasigedau iškovotų titulų. Pamenu savo geruosius metus „Manchester United“ komandoje, kurioje mušdavau mažiau, tačiau iškovodavau daugiau“, – sakė vienas geriausių planetos futbolininkų.

„Tuomet norėdavau būti „United“ lyderiu ir dažnai atakas užbaigdavau savanaudiškai, tačiau nepaisant mano individualių sugebėjimų komanda mano vargą paversdavo teigiamais rezultatais.“

„Šiame sezone savo komandos draugų dėka įmušiau tiek, kiek dar nebuvau įmušęs per visą savo karjerą, todėl dabar noriu jiems atsilyginti. Esu pasirengęs iškeisti įvarčius į titulus ir pažadu, kad nuo kito sezono mane išvysite žaidžiantį visiškai kitaip, jei tai tik bus naudinga.“

„Visai nesupykčiau, jei kitame sezone įmuščiau vos kelis įvarčius, tačiau su „Real“ klubu laimėčiau visus galimus titulus“, – užbaigė portugalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius