Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Cristiano Ronaldo: „Portugalijos rinktinė daugiau klysti negali“

Portugalijos futbolo rinktinės bei Madrido „Real“ ekipos atakuojantis saugas Cristiano Ronaldo teigė, kad Portugalijos nacionalinė ekipa negali leisti sau daugiau suklysti.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienas geriausių planetos futbolininkų taip sakydamas turėjo galvoje penktadienį vykusias pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Izraeliu, kurios baigėsi lygiosiomis 3:3. Anot žaidėjo, taip barstyti taškų negalima.

Antradienį Portugalijos rinktinės laukia mačas prieš Azerbaidžaną, kuriame C.Ronaldo negalės žaisti dėl geltonų kortelių. Nepaisant to, saugas neišvyko atgal į klubą, o liko su rinktine.

„Manau, jog esu svarbus savo komandai, todėl likau. Lengviausias būdas man būtų buvęs tiesiog išvykti ir treniruotis su klubu, tačiau noriu stebėti rinktinės rungtynes būdamas stadione“, – sakė C.Ronaldo.

„Portugalijos rinktinė negali daugiau klysti. Rungtynėse su Azerbaidžanu yra būtina iškovoti pergalę. Negalime barstyti taškų, jeigu norime patekti į pasaulio čempionatą“, – baigė Portugalijos rinktinės kapitonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius