-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cristiano Ronaldo pratęsė įspūdingą seriją, bet „Juventus“ netikėtai suklupo Veronoje

Italijos čempionato lyderiai Turino „Juventus“ futbolininkai nesėkmingai sužaidė 23-ojo turo rungtynes. Cristiano Ronaldo pelnė įvartį jau 10-ose „Serie A“ turnyro rungtynėse iš eilės, bet „Senoji senjora“ išvykoje 1:2 nusileido „Verona“ ekipai.

C.Ronaldo vienintelį savo komandos įvartį pasiekė 65-ąją minutę, kai išbėgo vienas prieš varžovų gynėją ir vartininką bei sugebėjo nukreipti kamuolį į vartus nuo baudos aikštelės linijos.

Portugalui tai buvo jau 10-osios rungtynės iš eilės, kai jis pasižymi bent vienu įvarčiu. Iš viso per šią atkarpą C.Ronaldo pelnė net 15 įvarčių, o su 21 įvarčiu per visą sezoną „Serie A“ pirmenybėse nusileidžia tik Ciro Immobilei, pasižymėjusiam 25 kartus.

10 rungtynių iš eilės pasižymėjęs iki šiol dar nebuvo joks „Juventus“ futbolininkas.

Po „Juventus“ lyderio įvarčio svečiai pirmavo 1:0, bet „Verona“ ne tik atsitiesė ir išlygino rezultatą, bet ir išplėšė pergalę.

76-ąją minutę Fabio Borini prasmuko tarp kelių Italijos čempionų gynėjų ir pasiuntė kamuolį į dešinįjį vartų kampą, o dar po devynių minučių Giampaolo Pazzini realizavo vienuolikos metrų baudos smūgį bei išplėšė savo ekipai įspūdingiausią sezono pergalę.

Turino ekipai tai tapo vos trečiąja nesėkme šį sezoną.

54 taškus turintis „Juventus“ vis dar lieka pirmas, bet jį jau sekmadienį gali pavyti miesto derbį prieš „AC Milan“ žaisiantis Milano „Inter“, kurio sąskaitoje – 51 taškas.

„Verona“ su 34 taškais pakilo į šeštąją poziciją, kuri šiai komandai garantuotų vietą kito sezono UEFA Europos lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius