Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Beckhamas savo klubo treneriu paskyrė ilgametį komandos draugą Mančesteryje

Majamio „Inter“ klubas, kurio savininkas yra Davidas Beckhamas, turi naują vyriausiąjį trenerį. Juo paskirtas Philas Neville'as.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Scanpix“ nuotr.

43-ejų Ph.Neville'as dėl darbo JAV klube palieka Anglijos moterų futbolo rinktinę, kurią treniravo nuo 2018 m. sausio.

Su nacionaline šalies komanda Ph.Neville'as pernai vasarą tikėjosi dalyvauti Tokijo olimpinėse žaidynėse, bet jas nukėlus į 2021-uosius anglėms teks ieškoti naujo stratego.

Praktiškai naujame „Inter“ klube, kuris tik 2020 m. debiutavo JAV futbolo lygoje MLS, Ph.Neville'as pakeis urugvajietį Diego Alonso.

„Tai – labai jaunas klubas su šviesia ateitimi ir didelėmis galimybėmis. Esu nusiteikęs šiam iššūkiui, kad užauginčiau kovingą futbolo kultūrą, kuria visi galėtume didžiuotis“, – prisistatydamas Majamio klube sakė naujasis „Inter“ strategas.

Futbolo klubą saulėtame Floridos mieste įkūręs D.Beckhamas kartu su Ph.Neville'u žaidė „Manchester United“ komandoje net dešimtmetį 1995-2005 m. Kartu su juo jis atstovavo ir Mančesterio jaunimo komandoms bei puikiai pažįsta žmogų, kurį pasamdė.

„Žinau Philą dar nuo tada, kai būdami paaugliais žaidėme futbolo akademijoje. Turime tą patį požiūrį į futbolą, kurį mums įdiegė geriausi šio sporto žmonės. Tai – vertybės, kurių noriu savo klube“, – sakė D.Beckhamas.

Ph.Neville'as su Anglijos moterų rinktine 2019 m. pasaulio čempionate užėmė ketvirtąją vietą.

„Inter“ klubas pirmajame savo MLS sezone per 23 mačus surinko 24 taškus ir tarp 26 komandų užėmė 19-ąją vietą.

Tiesa, po pirmojo sezono Majamio klubas gerokai pasistiprino, įsigydamas pasaulio čempioną prancūzą Blaise'ą Matuidi ir Argentinos rinktinės senbuvį Gonzalo Higuainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius