Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Česnauskis: norėčiau likti „Ergotelis“ klube

Lietuvos rinktinės saugas Deividas Česnauskis užsiminė, jog veikiausiai sutiks pratęsti sutartį su Graikijos klubu Herakliono „Ergotelis“. Neseniai Graikijos žiniasklaidoje buvo teigiama, jog „Ergotelis“ sėkmingai sezoną pradėjusiam lietuviui pasiūlė trejų metų kontraktą.
Gydytis traumos D.Česnauskis grįžo į Graikiją
D.Česnauskis prisipažino, kad norėtų likti Graikijoje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį interviu graikų radijo stočiai „Athletic Radio“ D.Česnauskis pripažino, jog svarsto pasilikti Herakliono komandoje ilgiau ir su ja siekti aukštumų.

„Kalbėjausi su prezidentu bei treneriu ir tikiuosi, kad greitai bus žinių dėl mano tolimesnės ateities klube. Noriu likti „Ergotelis“ ir padėti klubui kilti aukščiau. Stengiuosi žaisti iš visų jėgų ir antroje čempionato dalyje tikiuosi būti dar naudingesnis komandai“, – pridūrė saugas.

Kretos saloje įsikūrusi ekipa per pirmuosius 15 Graikijos čempionato turų iškovojo 6 pergales ir dalijasi 8 vietą su Atėnų AEK, tačiau tik tašku atsilieka nuo 5 vietos, bei dviem nuo 4 pozicijos.

„Iki šiol pasiekėme gerų rezultatų ir demonstravime gerą futbolą, bet manau, kad galime pasirodyti dar geriau. Komandoje yra noras ir tikslas tobulėti. Tikime, kad galime iškovoti vietą Europos taurių turnyre. Tačiau visą sezoną reikia žaisti stabiliai ir tai sunku“, – vertino D.Česnauskis.

Pagal netradicinę sistemą Graikijos „Superlygoje“ 2–5 vietas užėmusios ekipos po reguliaraus sezono kovoja dėl trijų kelialapių į Čempionų lygą ir Europos lygą papildomame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius