-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dani Alvesas pratęsė sutartį su „Barcelona“

Du mėnesiai prieštaringų pareiškimų, keliolika įmanomų scenarijų, ašaros sezono pabaigoje, milžiniškas ažiotažas ir galų gale – pranešimas apie pasiektą susitarimą. „Barcelona“ ir Dani Alvesas paskutinę akimirką rado bendrą kalbą. Antradienį Katalonijos klubas oficialiai patvirtino, jog su 32 metų gynėju bus pasirašyta nauja dviejų metų sutartis.
Dani Alvesas
Dani Alvesas / „Scanpix“ nuotr.

Susitarimą su žaidėju skubėta pasiekti, nes antradienį vakare dėl liepos mėnesį įvyksiančių „Barcelona“ klubo prezidento rinkimų privalo atsistatydinti dabartinė klubo vadovybė. Jai pasitraukus iš pareigų, derybos būtų neįmanomos.

Ankstesnysis Dani Alveso kontraktas su „Barcelona“ galiojo iki šių metų birželio 30-osios, tad po šios datos futbolininkas būtų tapęs laisvuoju agentu ir turėtų teisę pasirinkti jam patraukliausią pasiūlymą iš bet kurios kitos komandos.

Balandį skelbta, jog Katalonijos klubas siūlo žaidėjui sutartį pagal formulę 1+1+1, tačiau kiek vėliau „Barcelona“ vadovai patikslino, kad brazilui siūloma pratęsti bendradarbiavimą pasirašant dvejų metų sutartį. Neoficialiais duomenimis, pats brazilas pageidavo garantuotos trejų metų sutarties.

Antradienį popiet oficialiai patvirtinta, jog ilgai trukusios derybos galiausiai baigėsi abi puses tenkinančiu susitarimu: Dani Alvesas pasirašo sutartį su „Barcelona“ pagal formulę 2+1. Tai reiškia, kad kontraktas galioja iki 2017-ųjų vasaros, o vėliau gali būti pratęstas dar vienam sezonui.

Dani Alvesas Katalonijos klube rungtyniauja nuo 2008-ųjų, kuomet „Barcelona“ futbolininką už 29,5 mln. eurų įsigijo iš „Sevilla“ komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius