-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danilevičiaus įvarčiai išsaugojo „Livorno“ viltis

Du įvarčius ketvirtadienį įmušė Tomas Danilevičius, o trečią vietą Italijos antrajame („Serie B“) futbolo divizione „Livorno“ klubas atsakomosiose pusfinalio rungtynėse 4:1 (3:1) sutriuškino „Grosseto“ komandą ir su kaupu atsirevanšavęs už nesėkmę 0:2 svečiuose tęs kovą dėl kelialapio į šalies futbolo elitą („Serie A“).
T.Danilevičius išsaugojo komandos galimybę kovoti dėl vietos elito divizione
T.Danilevičius išsaugojo komandos galimybę kovoti dėl vietos Elito divizione. / „Scanpix“ nuotr.

Iki 71-os minutės žaidęs Lietuvos futbolo rinktinės puolėjas pasižymėjo 45+2 ir 54 minutėmis – įmušė į varžovų vartus antrą ir ketvirtą įvarčius.

Be T.Danilevičiaus, nugalėtojų gretose pasižymėjo Francesco Tavano (25 min.) ir Alessandro Diamantis (51 min.). Beje, pastarasis nerealizavo 11 m baudinio (45+2 min.), o vartininko atmuštą kamuolį į vartus pasiuntė lietuvis. „Grosseto“ ekipoje pasižymėjo Marco Sansovinis (34 min.).

Beje, svečiai rungtynes baigė net be keturių iš aikštės pašalintų žaidėjų – raudonoji kortelė buvo parodyta Giuseppe Abruzzese (45 min.), Agostino Garofalo (65 min.), Gianlucai Greddi (72 min.) ir Luigi Consinni (75 min.).

Lemiamas rungtynes dėl vietos šalies elitinėje lygoje „Livorno“ futbolininkai žais su „Brescia“ vienuolike, kuri ketvirtadienį atsakomajame susitikime 3:0 (0:0) nugalėjo „Empoli“ ekipą. Pirmosios šių komandų pusfinalio rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Anksčiau vietas kito sezono elitiniame čempionate užsitikrino pirmą ir antrą vietas „Seria B“ pirmenybėse užėmę atitinkamai „Bari“ ir „Parma“ futbolininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius