Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas įvertinimas: G.Mažeika teisėjaus „Manchester United“ rungtynėms

Lietuvos teisėjai sulaukė dar vieno nelengvo iššūkio. Gedimino Mažeikos brigada paskirta teisėjauti UEFA Čempionų lygos rungtynėms tarp „Manchester United“ ir „Benfica“.
Teisėjas Gediminas Mazeika
Teisėjas Gediminas Mazeika / V. Knyzelio nuotr.

Kartu su pagrindiniu teisėju „Old Traford“ stadione vyksiančioms rungtynėms teisėjaus asistentai Vytautas Šimkus ir Vytenis Kazlauskas, papildomi arbitrai Donatas Rumšas ir Manfredas Lukjančiukas bei ketvirtas teisėjas Dovydas Sužiedėlis.

Tai jau ne pirmas kartas, kai M.Mažeika vadovaus Čempionų lygos kovoms. Jis su lietuviška brigada yra dirbęs ir Europos lygoje.

Ne pirmą kartą lietuvis vadovaus ir „Manchester United“ rungtynėms, todėl jau žino, ką reiškia sukontroliuoti ne tik žaidėjus, bet ir trenerį Jose Mourinho.

„Scanpix“ nuotr./Gediminas Mažeika
„Scanpix“ nuotr./Gediminas Mažeika

Anksčiau duotame interviu G.Mažeika kalbėjo: „Taip, J.Mourinho visada bando rasti kabliuką net lygioje vietoje.

Neseniai skaičiau juokelį, kad, jeigu J.Mourinho paliktumėt vieną drabužinėje, jis vis tiek sugebėtų su kuo nors susipykti... Suprantama, su juo nėra lengva bendrauti. Bet mano bendravimas apsiribojo tuo, kad jis prieš rungtynes palinkėjo man sėkmės, aš jam atsakiau tuo pačiu, o jis pasakė ačiū po rungtynių.

Daugiau su juo dirbo rezervinis teisėjas Dovydas Sužiedėlis. Kiek su juo po rungtynių kalbėjomės, sakė, kad nebuvo kažkokių rimtesnių problemų. Žinote, galbūt, nemenkinant „Rostov“ komandos, varžovo rangas neleidžia jam taip emocingai reaguoti, kaip jis būrų reagavęs, jei būtų žaidžiama, pavyzdžiui, su Madrido „Real“.

Kol kas J.Mourinho auklėtiniai laimėjo visas trejas žaistas rungtynes, būsimi varžovai iš Lisabonos dar nesugebėjo iškovoti nei taško.

„Manchester Unted“ ir „Benfica“ rungtynės vyks antradienį, 21:45 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius